Juventus ipak ne slavi Vlahovića: Srbinov gol malo za Kup, Perišić "oteo" trofej "Staroj dami" u produžetku

Kakav rezultatski rolerkoster je viđen na ovoj utakmici, ali ipak, više sreće je imala ekipa Simonea Inzagija

  • 4
Dušan Vlahović

Foto: Tanjug / AP

Ponadali su se svi navijači Juventusa posle gola Dušana Vlahovića da mogu do trofeja, ponadali su se da ova szona neće biti kompletna "propast", ali nisu tako mislili i igrači Intera, koji su došli do trofeja u Kupu Italije pobedom protiv Juventusa od 4:2.

Pokazali su crno-plavi iz Milana više želje, od samog starta su jasno doznanja stavili koliko im je potreban ovaj period zbog nešto lošijih igara u prvenstvu i prepuštanja Skudeta najvećem rivalu, ekipi Milana, ali ruku na srce, uspeće oni da amortizuju taj gubitak, ovim dobitkom.

Inter je brzo poveo preko Barelje, igrao se tek sedmi minut susreta, kada je veznjak poprimio loptu negde iskosa, povukao ju je ka sredini samo malo, dovoljno da se namesti za udarac i poslao je pravu bombu u gol Matije Perina, koji ju je samo ispratio pogledom. Muk i 1:0 za Inter.

Otreznio je ovaj gol Juventus, pokazao im je da moraju mnogo bolje, što su uradili, ali opet nije bilo dovoljno dobro. Branio je Samir Handanovič prilike Vlahovića, Dibale, sve je branio slovenački golman. Sve do 50. minuta, kada nije imao sreće.

Šutirao je Aleks Sandro, lopta se čudno odbila i prevarila Handanoviča koji je tad prvi put morao da vadi loptu iz mreže. Da nesreća po njega bude gora, morao je da je vadi i dva minuta kasnije zbog Dušana Vlahovića, fudbalera koji je iskoristio sjajnu kontru i doveo Juve u vođstvo.

No, nije to dugo trajalo. Ostalo je 10 minuta na satu, kada je sudija pokazao na belu tačku, a kao i uvek, nemilosrdni izvođač bio je Hakan Čalhanoglu koji je doneo izjednačenje i produžetke, bilo je 2:2.

Produžeci su doneli pravi potop Juventusa. Još jedan penal za Inter, ovoga puta je uzeo loptu Ivan Perišić i poslao je u gol, da bi isti igrač samo četiri minuta kasnije postigao i drugi, a Interov četvrti na meču. Koliko je tada Juventus bio u problemu govori i reakcija Masimilijana Alegrija koji je dobio crveni karton.

Video: Ko je devojka u društvu Dušana Vlahovića? Snimak sa tribina i podrška našem asu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    11. maj 2022 | 23:46

    HA HA HA HA HA HA HA , franjevački ŠABAN JE PONOVO BIO NAJGORI NA TERENU.DOK JE on U JUVENTUSU ONI NIŠTA OSVOJITI NEĆE.SVE franjevačke P R E V A R E KRATKO TRAJU🌟🌟🌟

  • Knez

    12. maj 2022 | 07:43

    Srbin🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA