≫ 

Turbo Son i neumoljivi Kejn potukli Arsenal da ih zaboli, Pevci na bod od Lige šampiona!

"Pevci" sad mogu i do elite

  • 2
hong min son Foto: MN Press

Biće drame, biće velike drame za popunu mesta koja vode u Ligu šampiona iz Premijer lige Engleske. Totenhem je pobedio u meču koji navijačima znači sve, u velikom derbiju severnog Londona koji je ovog puta bio mnogo više od toga, donosio mnogo više od pukog prestiža - osim toga i Ligu šampiona.

Dva gola Harija Kejna i jedan, za pečat na trijumf, turbo Sona u pobedi koja je razgalila fanove "Pevaca" - 3:0 (2:0).

Dva kola pre kraja Totenhem se opasno primakao večerašnjem rivalu, samo bod je trenutna razlika, pred sam finiš sezone koji će dati odgovor na pitanje da li će u evropsku elitu naredne sezone Konteov ili Artetin sastav.

U preostala dva kola Totenhem ima dva prilično laka rivala, Barnli kod kuće i otpisani Norič u gostima, dok će "Tobdžijama" biti znatno komplikovanije protiv Njukasla u gostima i Evertona kod kuće.

Nije ovo bilo Arsenalovo veče, koji je najslabiju kariju imao u Robu Holdingu, direktno odgovornog za brodolom "Tobdžija" u komšiluku. Momak kome je uzlet u kwrijeri doneo i reprezentativni poziv, večers je bio totalno indisponiran, glavom nije bio "prisutan na utakmici" o čemu svedoče i njegova četiri prekršaja u roku od samo dvadesetak minuta. Nije znao kako da zaustavi Sona i kejna osim nepropisno, pa je za dva žustrija starta dobio žute kartine, automatski i isključenje već u 28. minutu.

Arsenal je nakon pola sata igre imao gol manjka i čoveka manje na terenu...

Sve dalje bila je gotovo rutina "Pevaca" koji su soviju ionako ubitačnu igru i brze tranzicije izvodili od tada mnoge brže, lakše i prodorinije, otud još dve lopte u mreži gola gostiju već do 47. minuta. Artetin tim je već tada mogao da se pakuje i da polako krene kući.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA