≫ 

Partizan slavi Sadika i Almeriju, 3.000.000 evra samo će čudom zaobići Humsku!

Andalužani pobedili Real Sosijedad u gostima, učvrstili se na prvom mestu dva kola pre kraja i u narednoj rundi protiv poslednjeplasiranog Alkorkona imaće priliku da matematički reše plasman u Primeru - time obraduju i crno-bele

  • 22
Umar Sadik, FK Almerija

Foto: Profimedia

Fudbaleri Almerije gotovo da se mogu proglasiti novim učesnicima Primere za narednu sezonu. Tek ih jedna pobeda u poslednja dva kola, u nekim kalkulacijama za to im je dovoljan i bod, deli od cilja kojem su se totalno primakli pobedom nad Real Sosijedadom u gostima 2:0!

Strelci golova za lidera Segunde u Baskiji bili su Rodrigo Eli u 28. i Hose Karlos Lato u 68. minutu, ovaj na genijalnu asistenciju Umara Sadika.

Almerija čvrsto drži prvu poziciju, uz meč više od najbližih pratilaca Eibara i Valjadolida, koji bi eventualnim pobedama doprineli neizvesnosti u poslednjih 180 minuta fudbala u Segundi.

Međutim, šta god da oba tima sutra urade, ako Almerija u narednom kolu iskoristi zicer i pobedi poslednjeplasirani Alkorkon i matematički će obezbediti plasman u viši rang, a to znači i veliki bunus i za Partizan.

Poznato je da će crno-beli u tom slučaju, dakle ako Almerija ode u viši rang, samo time inkasirati 3.000.000 evra, uz to i 10 posto od naredne prodaje svog nekadašnjeg napadača, a sada uzdanice španskog tima, sjajnog Sadika.  

Crno-beli su od učinka Sadika već inkasirali 500.000 evra s obzirom na to da je premašio brojku golova kojom je "otključao" prvi zagarantovani bonus za svoj bivši klub. U velikoj meri zahvaljujući Nigerijcu, klub iz Humske će uskoro inkasirati i onaj drugi, daleko unosniji i tako pokupiti svaki evro dogovorenog bonusa koji je dogovoren između dva kluba prilikom trasfera napadača.

Veliki posao crno-belih, mora se priznati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    14. maj 2022 | 07:08

    Sada sa tim parama zadržati Jojića i Stanojevića. Vratiti Sašu Ilića u tim i uraditi veliki servis na klupskom autobusu.

  • VALJAK

    14. maj 2022 | 09:30

    Nemojte da spinujete ! Kilava ,,uprava" PARTIZANA trlja ruke I spremila koferce. BOLI njih uvo za titulu I pojacanja ! Oni su zlo KLUBA .

  • ko zna zna

    14. maj 2022 | 07:44

    real sosijedad igra u prvoj ligi a almerija je igrala u drugoj ligi sa real sosijedad B ekipom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA