Navijači Ajntrahta spremaju feštu: Kupili preko 50.000 ulaznica da gledaju finale zajedno na svom stadionu!

Neki neće moći da otputuju u Sevilju zbog ograničenog kapaciteta, a koliko je interesovanje govori da će se teško doći i do mesta na stadionu u Frankfurtu

  • 0
Filip Kostić, Ajntraht Frankfurt Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta zaigraće u velikom finalu Lige Evrope protiv škotskog Rendžersa, a interesovanje navijača za taj meč kao i uvek premašuje sva očekivanja. Stadion u Sevilji očekivano je mali da primi sve zainteresovane, pa su se Nemci organizovali na drugačiji način.

Tako će svi oni koji žele moći da isprate ovaj meč sa stadiona Ajntrahta u Frankfurtu, tačnije oni koji su želeli, pošto je rasprodato svih 50.000 ulaznica za ovaj spektakl. Prema izveštajima, ulaznice se sada preprodaju na crnom tržištu i dostižu paprene cene.

A kotšale su samo - 10 evra! Navijači će meč moći da prate sa ogromnog video bima unutar stadiona, a biće priređen i prateći program, prisustvovaće brojni poznati gosti i biće moguće ući na stadion oko tri sata pre samog početka meča.

Podsetimo, finale će se odigrati na "Ramon Sančez Pichuanu" oba kluba koja igraju finale dobila su samo po 10.000 ulaznica za ovaj meč. Ajntraht je već nagovestio da će se boriti da njegov stadion bude domaćin ovog takmičenja 2026. godine, pošto su već određeni domaćini za naredne godine - Budimpešta 2023. godine, Dablin 2024. godine i Bilbao 2025. godine.

- Naši navijači zaslužuju da gledaju finale na svom stadionu. Trenutni događaji u vezi sa klubom su sjajna reklama za to da dobijemo organizaciju finala - poručuju čelnici nemačkog kluba.

Video: Kostić: Kod kuće je zakon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA