≫ 

Salihamidžić potvrdio, Levandovski ide iz Bajerna: Barselona već spremila ugovor

Poljak je odigrao u dresu Bavaraca igrao od 2014. godine

  • 2
Robert Levandovski

Foto: Tanjug / AP

Prethodnih meseci se spekulisalo, sada je dobilo potvrdu - Robert Levandovski odlazi iz Bajerna. To je obelodanio Hasan Salihamidžić u izjavi za "Skaj" pre početka poslednjeg meča meča u sezoni koji Bavarci igraju protiv Volfsburga.

Sportski direktor Bajerna izgovorio je reči koje nisu želeli da čuju ni navijači, a ni uprava Bajerna, jer je Levandovski, verovatno prezasićen karijerom u Bajernu, odlučio da sreću potraži negde drugde. Verovatno u Španiji, i verovatno u Barseloni.

- Razgovarao sam s Levom. Rekao je da ne želi da prihvati našu ponudu za produženje ugovora i da bi želeo da napusti klub na leto - rekao je "Braco", pa dodao:

- Rekao je da bi želeo da isproba nešto drugo, ali naš stav se nije promenio. Leva ima ugovor do 30. juna 2023. godine To je činjenica.

Za Levandovskog je veoma zainteresovana Barselona, a iako Salihamidžić ističe da Bajern još uvek nije razgovarao sa drugim klubovima o poljskom napadaču, u španskim medijima se može pročitati da je katalonski klub već dogovorio trogodišnji ugovor sa Levandovskim, a da će Bajern dobiti obeštećenje između 25 i 35 miliona evra.

Video: Fudbalski Dream team bivše Jugoslavije na ispraćaju Štrausa sa Grbavice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA