≫ 

Pojavio se snimak tragične smrti holandskog fudbalera: Supruga je sve posmatrala zajedno sa decom

Bilo je vremena da se Murad možda spasi, ali reakcija je izostala

  • 3
Murad Lamrabat Foto: Youtube - Printscreen

Holandski fudbaler, Murad Lamrabat (31) koji je nastupao za poznati Vitese iz Arnema pokušao je da skoči nedavno tokom letovanja sa jedne od visokih stena u Španiji u more, što se na kraju završilo tragično.

On je poginuo, a da sve bude još gore, postoji i snimak koji je napravila njegova supruga. Lamrabat nije dobro procenio dubinu mora, pa je skočio pravo na stenu, što je bilo kobno, pošto je podlegao povredama.

U momentu kada je skočio mogao je da se čuje njegov snažan vrisak. Međutim, očigledno je da nije uspeo da napravi dovoljno dobar zamah kako bi izbegao kamenje koje bilo izuzetno oštro. Udario je direktno u stene, dok je supruga koja je snimala sve u sebi ponavljala "O, Bože".

Autopsija je potom pokazala da se Lamrabat zapravo utopio i da je bio polusvestan, što znači da je i dalje postojala šansa za spas, ali je bilo vrlo malo vremena na raspolaganju kako bi se pomoglo nesrećnom muškarcu.

Vrlo brzo su tragične vesti potvrdili iz holandskog prvoligaša, istakavši da su u šoku i da ne mogu da veruju šta se dogodilo.

- Vitese želi Muradovoj porodici i prijateljima mnogo snage da se suoče sa velikim gubitkom - poručili su iz Vitesea.

Video: Nemanja Nikolić siguran realizator penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA