≫ 

Oglasili se iz Novog Pazara: Kivni na FSS i medije, razmišljaju o neigranju baraža

Poraz od Radnika je očigledno teško pao Pazarcima

  • 24
FK Novi Pazar Foto: MN press

Fudbaleri Novog Pazara poraženi su na domaćem terenu od Radnika iz Surdulice rezultatom 1:0 u pretposlednjem kolu plej-auta Superlige Srbije i taj neuspeh za Pazarce znači da će morati da igraju baraž za opstanak.

Pred meč Pazaraca i Surduličana reagovala je i UEFA, koja je poslala svog posmatrača sa zadatkom da nagleda regularnost meča. Pazarci su očigledno ljuti zbog toga, pa su se nakon meča oglasili saopštenjem u kome su prozvali Fudbalski savez Srbije i medije, a naglasili su i da će razmisliti o tome da li će se boriti u baražu za opstanak u Superligi.

Saopštenje Novog Pazara prenosimo u celosti:

- Medijska i svaka druga kampanja, koja je vođena protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar, konačno je za njene kreatore urodila plodom, jer će naš klub morati kroz baraž da se bori za opstanak u Superligi.

Video: Ruka u kaznenom i pomračenje Pazara: Ostojić odbranio penal Čečariću, Radnik ostao u vođstvu

Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča manje-više unapred poznat. Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu.

Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije i klubovima zbog toga što će Novi Pazar igrati u baražu. Međutim, Upravni odbor će na sednici koja će biti održana naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž, jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu i svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju.

Celo prvenstvo se borimo sami protiv svih, sa brutalnom kampanjom medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. Nikada, za poslednjih nekoliko decenija, Novi Pazar nije imao gori tretman u savezu, nego što ima sada - stoji u saopštenju.

Video: Najluđa proslava gola u Srbiji: Igrač Pazara pretrčao ceo teren a onda se premetao preko glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keli

    15. maj 2022 | 17:51

    Nije u redu od FSS ne daju ljudima na miru da nameste utakmiccu, stvarno bruka...😄

  • LAKI

    15. maj 2022 | 17:52

    E IMA SRBIJA DA SE POTRESE AKO NE IGRAJU. NISU NI ZASLUŽILI OVU LIGU.

  • ja sam ja

    15. maj 2022 | 18:08

    Dobili ste penal, bili domacini, sta hocete jos? Usli ste u Superligu tako sto ste sa desetog mesta platili da je igrate, zasluzeno ste ispali i dace bog da se nikad ne vratite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA