U Junajtedu nema mira: Igrači se potukli na treningu, mediji spekulišu koje dve zvezde su zakuvale stvar

Poraz od Brajtona dodatno je produbio razdor između saigrača

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Mančester junajteda verovatno jedva čekaju da se tekuća sezona samo završi. Preostalo je da odigraju još samo utakmicu sa Kristal Palasom 22. maja na kojoj će pobedom pokušati da sačuvaju svoje mesto u Ligi Evrope. U suprotnom, vrlo lako bismo mogli da ih gledamo i u Ligi konferencija, ukoliko Vest Hem bude iskoristio taj kiks i savladao Brajton na gostovanju.

Koliko je situacija među Đavolima uzavrela govori i podatak da ni Erik ten Hag nije uspeo da pronađe način da smiri čitavu situaciju. Naprotiv, poznati list "The Sun" javlja da je čak došlo i do tuče na treningu ovog tima. Imena dvojice fudbalera koji su se potukli se za sada drži u tajnosti.

Saopšteno je da su u pitanju prvotimci i zvezde ovog tima. Odmah su svi pomislili da je možda reč o Polu Pogbi, koji je poznat po "kratkom fitilju", ali je teško da bi njemu ovi rezultati trenutno teško pali, pošto je odavno prelomio da će napustiti Đavole na kraju sezone.

Videli smo brojna nervozna lica na terenu, prednjačili su Hari Megvajer, Kristijano Ronaldo, David de Hea, međutim ne može se ni nagovestiti ko je napravio veliku frku na "Old Trafordu" pred završni čin sezone.

U klubu žele da "propadnu" u zemlju posle blamantnog poraza od Brajtona od 4:0, a ovo im svakako neće pomoći u daljem smirivanju situacije. Naprotiv...

Video: Navijač Mančester Junajteda došao na meč zbog Nemanje Vidića pa se skinuo da pokaže svoju tetovažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca Potok

    16. maj 2022 | 13:48

    Sve je tu jasno. Megvajer ljut na Ronalda i De Heu zato što su mu rekli da je kriv što su ostali bez LŠ i ovaj naravno uzvrati "Nisam ja kriv što ti ne daješ golove ili tebi što nisi dobar golman" eto vam,rešena misterija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA