≫ 

Ogroman skandal u Holandiji: Tadić hteo da pokloni dres navijaču, obezbeđenje krenulo da ga gura niz stepenice

Sve se desilo posle jučerašnjeg gostovanja Kopljanika protiv Vitesea u Arnemu

  • 8
Dušan Tadić Foto: Twitter - Printscreen

Bruka je mala reč kojom se može opisati ponašanje članova obezbeđenja fudbalskog kluba Vitese po završetku utakmice poslednjeg kola holandskog šampionata sa novim šampionom - Ajaksom. Naime, kapiten ekipe i naše reprezentacije, Dušan Tadić želeo je da pokloni dres jednom od navijača, ali mu to nije dozvoljeno.

Sve ne bi bio apsolutno nikakav problem da je obezbeđenje prikladno reagovalo, ali je gospodin počeo da gura i da viče na fudbalera Ajaksa, zbog čega se ovaj umalo sapleo niz stepenice i mogao da se povredi.

Srpski fudbaler je tada već izgubio sve živce, pa je krenuo u oštar obračun sa navedenim gospodinom, a priključili su mu se i drugi saigrači. Bilo je tu dosta kontakta telo od telo, a Tadić je želeo da pokaže navedenom gospodinu da to nije način na koji se sme ophoditi sa jednim od najboljih fudbalera u tamošnjoj ligi.

Tek nakon nekog vremena došlo je do određenog kompromisa, kada su fudbaleri Ajaksa predali svoje dresove članovima obezbeđenja, koji su ih potom prosledili do navijača koji su ih čekali na ogradi tribine, vidno razočarani što nisu imali priliku da proslave titulu sa svojim ljubimcima.

Snimak incidenta možete pogledati na sajtu holandske nacionalne televizije NOS klikom ovde.

Video: Tadić iskalio bes po ulasku u tunel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor

    16. maj 2022 | 10:30

    Kakav bre skandal , pravila su ista za sve !!!! Mada su to mogli da urade na malo uljudnije način !!!!

  • aleksandar

    16. maj 2022 | 17:42

    To nije slandal, to je HolandijaPotror na ulazu i fabriku nece da pusti direktora da udje ako nema legitimaciju iako zna ko je.Tu se postuju pravila Moze da bude Tadic koliko hoce, obezbedjenje je dobilo naredjenje da niko ne moze na tribine. I da je bio kralj-ne bi ga pustiliTo sto mi mislimo da moze preko reda, bez vakcine u Australiju itd, to je problem u nasim glavama

  • Baja

    16. maj 2022 | 16:48

    Holandski nacisti!A ovaj Jo's crn!Sigurno je Surinama trebao bi da zna sta znaci rasizam I ugtetavanje! Njegove sunarodnike Holandezi Jo's gledaju kao robove!Dusane nedaj se I ne nosi vise traku u bojama Ukronacista svi su on I isti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA