Borba za titulu sa zvezdaškim barjakom

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 21. maja od 18 časova i 30 minuta odigrati utakmicu 7. kola plej-ofa Superlige Srbije, ujedno i poslednju prvenstvenu za sezonu 2021/22.

  • 11
FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Protivnik crveno-belima na utakmici na kojoj će izabranici Dejana Stankovića imati priliku da osvoje 33. ujedno i petu uzastopnu titulu biće ekipa Voždovca. Naš klub je za ovaj meč za navijače pripremio specijalne barjake, koji će se u subotu prodavati po ceni od 500 dinara i kojima će veliki broj navijača ukrasiti Marakanu.

Crveno-beli momci su tokom celokupne sezone 2021/22. ostavljali srce na terenu i borili se za Zvezdin grb do poslednjeg momenta u svakoj utakmici. Dobri rezultati koji su ostvareni su omogućili fudbalerima našeg tima da na poslednjoj utakmici u prvenstvu imaju priliku da na stadionu "Rajko Mitić" uz podršku velikog broja zvezdaša osvoje 33. titulu.

Naš klub se i ovog puta potrudio da finalna borba za titulu bude još jedna od onih za pamćenje. Navijači su ove godine kao i svih prethodnih bili najveća podrška crveno-belima i njihov dvanaesti igrač. Utakmica protiv Voždovca biće još jedna prilika da svi zaljubljenici u crveno-bele boje budu deo ekipe i kupovinom barjaka doprinesu da naš stadion 21. maja izgleda veličanstveno kao mnogo puta do sad.

Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da obezbede svoj rekvizit, kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji našeg kluba. Barjaci koji će se prodavati po ceni od 500 dinara na dan utakmice, izrađeni su po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime "Rajko Mitić".

Podsećamo da je ulaz na utakmicu između Crvena zvezde i Voždovca koja se igra u subotu 21. maja od 18 časova i 30 minuta na Marakani besplatan! Zvezdaši požurite i obezbedite barjake voljenog kluba na vreme!

Vidimo se na Marakani!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    16. maj 2022 | 15:59

    Puknite od muke i zla!Nasa Zvezda opet prva😃😃😃

  • Ne zaboravite

    16. maj 2022 | 16:11

    Da pozovete Stanojevica, Vazura, Vucelica I bombu Ilieva. Valjda su I oni zasluzni. Dajte im te barjake besplatno.

  • suarez

    16. maj 2022 | 15:32

    Turski podanici 🇹🇷🇹🇷

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA