≫ 

Rim slavi Sergeja! Srbin postigao gol za Evropu u 96. minutu meča, Vlahović i Juventus u neverici!

Kakva završnica meča na Alijanc areni!

  • 6
FK Lacio - FK Fiorentina Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija uspeli su da izvuku remi protiv Juventusa (2:2), remi vredan igranja u Evropi iduće sezone, a sve zahvaljujući Sergeju Milinkoviću Saviću i golu u 96. minutu susreta!

Lacijali će slaviti Sergeja s razlogom, praktično iz nemoguće pozicije je uspeo da provuče loptu kraj Matije Perina i postigne gol koji nosi težinu igranja u Evropi iduće sezone, ali ne treba zaboraviti ni Dušana Vlahovića koji je postigao gol za Juve.

Kakvo slavlje je usledilo, neverovatno. Lacio je bio na kolenima, gubio je sa 2:0 već u prvom poluvremenu, da bi kasnije počeli da se uzdižu i dođu do nestvarnog rezultata.

Tačnije, Vlahović je doneo Juventusu prednost u 10. minutu, a potom je Morata u 36. povisio na 2:0, što je Lacio ostavilo u milosti i nemilosti pred poslednje kolo i dosta su zavisili što od sebe, tako i od drugih timova koji vode borbu sa njima - Roma, Fiorentina i Atalanta.

Aleks Sandro je postigao autogol u 51. minutu kojim je dao nadu Laciju, koji je još jače krenuo ka golu Matije Perina.

Ubrzo je Alegri počeo da menja, izbacio je Vlahovića, Lokatelija, Moratu, ali je menjao i Mauricio Sari na drugoj strani ubacivši u igru Tomu Bašića i Lukasa Leivu, a kasnije i Radua.

Ključni momenat se odigrao u 95. minutu, Juve je imao kontru, da bi Toma Bašić oduzeo loptu na svojih 16 metara, dao se u trk, pobegao je svima i šutirao je sa nekih 16 metara, što je Perin odbranio. Lopta se potom odbila do Milinković-Savića, a ovaj je iz mrtvog ugla našao rupu na golu Matije Perina i postigao gol vredan Evrope.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu iznad.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Sergej Milinković Savić iznenađen dolaskom navijača na meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA