Težak incident u Austriji: Napadnut hrvatski fudbaler, navijači ga sačekali na pumpi

Zbog obaveze podvrgavanja doping testu mladi hrvatski reprezentativac nije se vratio u Salcburg klupskim autobusom

  • 0
Luka Sučić napadnut u Austriji

Foto: Profimedia

Navijači austrijskog prvoligaša Rapida navodno su napali fudbalera Salcburga Luku Sučića na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča nakon što je njihova ekipa doživela poraz od Salcburga 0:1, prenose hrvatski mediji

Policija i klub Salcburg potvrdili su incident agenciji APA, a bečki Rapid je osudio "bilo kakav i sve vrste napada", javlja agencija APA.

List "Krone" objavio je priču o napadu na 19-godišnjeg Sučića i jednog od članova klupskog stručnog štaba koji je bio s njim te dodaje da njih dvojica nisu povređeni, a da policija traga za nepoznatim počiniteljima.

Zbog obaveze podvrgavanja doping testu mladi hrvatski reprezentativac nije se vratio u Salcburg klupskim autobusom nego s članom štaba u njegovom automobilu. Kada su se zaustavili na benzinskoj pumpi Štajnhausel, jedini strelac na utakmici protiv Rapida i njegov saputnik bili su napadnuti, piše "Krone".

List i klub Salcburg navode da su napadači prepoznati kao navijači Rapida. Policija nije htela ni da potvrdi ni opovrgne te napise. Napadači su udarali automobil i polivali ga tekućinom, izjavila je potparolka policije, dodajući da niko nije povređen. Kada se pojavila policija, napadači su već pobegli.

Video: Igor Vujačić trese mrežu Voždovčana nakon odlično izvedenog kornera Miloša Jojića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA