Skandal u Bajernu: Saigrači govorili Zuleu da nikada više neće osvojiti trofej, on na pravi način odgovorio

Iako se nagađalo da je Zule odbio da igra u poslednjem susretu Bavaraca u Bundesligi protiv Volfsburga, stigao je demant

  • 2
FK Bajern Foto: Tanjug / AP

Defanzivac Niklas Zule odigrao je poslednji duel za Bajern Minhen, podigao trofej šampiona, a onda otkrio kako su se saigrači loše poneli prema njemu na slavlju.

- Kada sam stavio ruke na trofej, pojedini moji saigrači su mi rekli da će mi to biti poslednji. Moj odgovor je glasio da ćemo još videti - kazao je reprezentativac Nemačke u intervjuu za Bild.

On će od naredne sezone braniti boje Bajernovog najvećeg rivala, Borusije iz Dortmunda.

- Čak i nakon što je moj transfer najavljen želeo sam da dokažem da želim da osvoji sve sa Bajernom. Osvojio sam pet titula, dva kupa i Ligu šampiona. To želim da ponovim u Dortmundu. To nije samo nada, već zaista verujem - rekao je Zule.

Iako se nagađalo da je Zule odbio da igra u poslednjem susretu Bavaraca u Bundesligi protiv Volfsburga, stigao je demant.

- To nije istina! Stvari koje su izrečene prethodnih nedelja na moj račun nisu prihvatljive. Prošlog četvrtka Nagelsman me je pitao da li je OK da me ne stavi u tim za gostovanje Volfsburgu. Želeo je da da šansu mladima koji će i naredne sezone igrati u Bajernu. Nije bilo mesta za mene u timu i ja sam to prihvatio. U petak mi je njegov pomoćnik rekao da se Zabicer povredio i ponuđeno mi je da idem, ali i da je u redu ako ne prihvatim i to je cela priča - kazao je Zule.

Video: Motika otkrio koja legenda Zvezde mu je uzor: Pre sam igrao desetku, a sad sam više na levom krilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana Zlatibor

    18. maj 2022 | 09:38

    Pa mislim za šta se uvredio? Igraće u istoj ligi i za iste trofeje kao i ovi i šta treba da kažu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA