Ukrcajte se u Mozzart avion za Katar: Najveće kvote na svetu vam pomažu do leta iz snova

Kečevi na Ajntraht iz Frankfurta protiv Rendžersa u finalu Lige Evrope i na Brešu protiv Monce u plej-ofu italijanske Serije B nigde neće biti veće

  • 0
FK Ajntraht - FK Bajern Foto: Tanjug/AP

Svakog dana vodimo vas na Mundijal. Nagradna igra "Pogodi najveću kvotu" izazvala je veliki odjek. Svakog dana najbolji kladilac izboriće let iz snova, naći će mesto u avionu za Katar i dobiti dragocenu ulaznicu za meč na Svetskom prvenstvu između Srbije i Brazila.

Put do dobitka lakši je uz najveće kvote na svetu. Bukmejkeri Mozzarta vam i danas pomažu, nude dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Ajntraht iz Frankfurta protiv Rendžersa u finalu Lige Evrope i na Brešu protiv Monce u prvom meču polufinala plej-ofa italijanske Serije B.

AJNTRAHT FRANKFURT – RENDŽERS (SREDA, 21.00), KVOTA 2,45

Bitka za trofej i plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Sevilja je danima pod opsadom navijača Ajntrahta i Rendžersa. Oba tima su pomalo neočekivano u borbi za pehar u drugorangiranom takmičenju. Glazgovski Policajci su bili kobni po Crvenu zvezdu u osmini finala, dok je Ajntraht izbacio Barselonu. Srpski reprezentativac Filip Kostić biće uzdanica Ajntrahta. Dobra igra u srcu Andaluzije mogla bi da mu donese veliki transfer ovog leta. Ekipa iz Franfkurta je razočarala u Bundesligi, ali ukoliko slavi na stadionu Sančez Pishuanu izboriće direktan plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Rendžers nije odbranio titulu u Škotskoj. Seltik je bio bolji. Četa Đovanija van Bronkhorsta ima u džepu kvalifikacije za evropsku elitu, ali trijumfom bi obezbedili grupnu fazu. Nemački tim ne može da računa na povređene Martina Hinteregera i Dinta Ramaja, dok škotski velikan ima više problema. Najbolji fudbaler prethodnih godina, Kolumbijac Alfredo Morelos ne igra zbog povrede. Van stroja su i Rumun Janis Hadži, Šveđanin Filip Holander i Nigerijac Namdi Oforboh. Ovi timovi nikada se do sad nisu susreli u međunarodnim kupovima.

BREŠA – MONCA (SREDA, 20.00), KEC 2,25

Traži se treći putnik u Seriju A. Direktan plasman su izborili Leče i Kremoneze, a u toku je plej-of u Seriji B. U prvom meču polufinala, Breša dočekuje Moncu, tim čiji je vlasnik Silvio Berluskoni, nekadašnji gazda Milana. Breša je morala da igra četvrtfinale i posle produžetaka je izbacila Peruđu sa 3:2. Monca kao četvrtoplasirana je bila slobodna u prvoj rundi doigravanja. U ligaškom delu Serije B, Monca je bila uspešnija. Dobila je u gostima narednog rivala sa 2:0, dok je na svom stadionu bilo bez pobednika – 1:1. Breša je tokom šampionata smenila legendarnog Filipa Pipa Inzagija, koga je zamenio iskusni Eugenio Korini. Na četiri od pet poslednjih utakmica ovih timova bio je tip 2-3.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA