≫ 

Potpisan sporazum Alfa BK Univerziteta i Omladinske škole FK "Crvena zvezda"

Potpisivanju sporazuma prisustvovao je predstavnik osnivača u Savetu Univerziteta, g. Milorad Panjević, koji je tom prilikom pozdravio prisutne u ime idejnog tvorca Univerziteta, Bogoljuba J. Karića

  • 0
Saradnja Alfa BK U i Crvena Zvezda Foto: Alfa BK Univerzitet

Alfa BK Univerzitet i omladinska škola Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" potpisali su sporazum o saradnji. Ovim se uspostavlja trajna saradnja dveju strana u oblasti obrazovanja, kao i organizovanju edukativnih radionica, stručne prakse i istraživanja u oblasti sporta. Sporazum su potpisali rektor Alfa BK Univerziteta, prof. dr Vladimir Džamić i prvi trener crveno-bele Omladinske škole, Nikola Jelić.

Potpisivanju sporazuma prisustvovao je predstavnik osnivača u Savetu Univerziteta, g. Milorad Panjević, koji je tom prilikom pozdravio prisutne u ime idejnog tvorca Univerziteta, Bogoljuba J. Karića i izrazio zadovoljstvo što se Univerzitet zahvaljujući velikoj podršci osnivača ubrzano razvija i kontinuirano povećava broj studenata na svim nivoima studija.

- Danas na Univerzitetu imamo najmlađi rektorski kolegijum u Srbiji, a vrlo pažljivo radimo na konstantnom osavremenjavanju studijskih programa i uvođenju novih tehnologija, u duhu vremena u kom živimo - ističe Panjević i dodaje da se u narednim nedeljama očekuje pokretanje i prvog hub-a, gde će studenti moći da steknu prva radna i praktična iskustva.

- Alfa BK Univerzitet kao privatni univerzitet sa najdužom tradicijom u Republici Srbiji, zahvaljujući viziji i ogromnoj energiji osnivača Univerziteta i podršci Saveta Univerziteta, vrlo posvećeno neguje saradnju sa privredom, sportskim organizacijama i strukovnim udruženjima. Jedan od najatraktivnijih programa za studiranje upravo jeste Menadžment u sportu, pre svega zbog toga što je sport jedan od najboljih brendova naše države - ističe rektor Alfa BK Univerziteta, prof. dr Vladimir Džamić.

- Posebno smo ponosni na činjenicu da je veliki broj naših najuspešnijih sportista neki od nivoa studija završio upravo na Alfa BK Univerzitetu - dodaje on i izražava uverenje da će saradnja sa omladinskom školom FK Crvena zvezda dati dodatni impuls obrazovanju mladih sportista, kojima će Univerzitet biti siguran oslonac i podrška.

Saradnja Alfa BK U i Crvena Zvezda Foto: Alfa BK Univerzitet

U okviru tradicionalne saradnje Alfa BK Univerziteta sa sportskim organizacijama, gost Univerziteta bio je Vladimir Petrović Pižon, četvrta zvezdina zvezda, legenda jugoslovenskog i srpskog fudbala. Legendarni sportski as održao je studentima predavanje na temu značaja obrazovanja mladih sportista. Studente Univerziteta najviše je interesovao životni i profesionalni put uspešnog sportiste, koji se sa njima podelio svoja dragocena iskustva i ponudio niz saveta koji se odnose na izgradnju uspešne sportske karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA