Lalatović napušta Superligu: Trener se dogovorio, ide u "komšiluk" i vodi čitav stručni štab

Prava "bomba" kada se radi o trenerskim poslvoima

  • 20
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Nenad Lalatović bi iduće sezone ponovo mogao da se otisne izvan granica iz Srbije, pošto se srpski trener nalazi na korak od preuzimanja ekipe Borca iz Banjaluke, navodi bosanskohercegovački Klix.

Nije ovo prvi put da se pominje ovakav transfer, s obzirom na to da se Lalatović i ranije povezivao s ekipom Borca, međutim, do saradnje nije došlo u datom momentu, pošto je Nenad Lalatović potom seo na klupu Radničkog iz Kragujevcu.

Lalatović nijednom nije želeo da nagovesti moguću promenu, niti da komentariše spekulacije jer je bio fokusiran isključivo na opstanak sa Radničkim, što je delimično i izborio, jer se nalazi na korak od baraža, iako je ekipa bila odavno otpisana.

Prema navodima portala "Klix", Lalatović je sa čelnicima Borca već obavio razgovore i tu postoji želja sa obe strane da dođe do saradnje. Pored Lalatovića, u Banjaluku bi stigao i petočlani stručni štab, što je srpski trener i zahtevao.

Ovo bi bio još jedan klub u bogatoj karijeri Nenada Lalatovića, s obzirom na to da je već sedeo na klupama Crvene zvezde, Vojvodine, Radničkog iz Niša, Čukaričkog, Borca iz Čačka, Voždovca, Proletera, Srema... Dok je jedini inostrani izlet imao u Al Batinu.

Video: Lalatović pokazao telefon u kameru: Nisam nazvao Novopazarce Turcima! Kunem se u decu, ovo je laž!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA