≫ 

Alegri razmišlja da Vlahovića ne vodi u Firencu zbog straha od žutog kartona

Pogotovo što timu iz Torina ta utakmica ništa ne znači

  • 0
Dušan Vlahović Printskrin: Arena

Utakmica protiv Lacija u ponedeljak mogla bi da bude poslednja za Dušana Vlahovića kada je u pitanju ova sezona, jer italijanski mediji pišu o ideju trenera Juventusa Masimilijana Alegrija da ga izostavi za sledeći meč protiv Fiorentine.

Njegov drugi povratak u Firencu (prvi put ga je čekala vrela atmosfera) čekao se sa velikom pažnjom. Međutim, Alegri razmišlja da ga ostavi u Torinu kako Srbin ne bi rizikovao i dobio žuti karton u situaciji kada mu preti suspenzija.

Vukao je Vlahović mogućnost suspenzije još od početka marta i sada kada je sezona došla do kraja Alegri ne želi da rizikuje, pošto bi eventualni žuti karton značio da bi Duci propustio prvi meč nove sezone. A to u Juventusu očigledno ne žele.

Ovaj duel nema nikakav rezultatski značaj kada je u pitanju Juve, dok se Fiorentina grčevito boti za izlazak u Evropu. Trenutno su sedmi i imaju Ligu konferencija u džepu, dok im Roma i mesto u LE beži za jedan bod. Takođe, Atalanta im sa identičnim brojem bodova (59) diše za vratom, ali tim iz Bergama ima slabiji međusobni skor.

Video: Ko je devojka u društvu Dušana Vlahovića? Snimak sa tribina i podrška našem asu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA