Partizan saznao 4 potencijalna rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Mečevi su na programu 4. i 11. avgusta

  • 16
FK Partizan

Foto: MN Press

Nada navijača Partizana da njihov tim može do titule u poslednjem kolu i dalje tinja, ali je malo verovatno da će Crvena zvezda u nedelju protiv Voždovca propustiti priliku da na svom terenu uzme makar bod koji će im biti dovoljan za peti pehar u nizu.

To znači da će Partizan kao drugoplasirani (naravno, ako se nešto ne promeni) svoje evropsko putovanje na leto početi iz 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope gde im neće biti nimalo lako.

Naime, crno-beli već sada znaju svoja četiri potencijalna rivala koje će dobiti iz kvalifikacija za Ligu šampiona - i to iz staze nenosioca. To su Dinamo iz Kijeva, Midtjiland, Fenerbahče i najverovatnije APOEL.

Kažemo najverovatnije, jer APOEL ima bod više od AEK-a iz Larnake pred poslednje kolo u kom na domaćem terenu dočekuju Pafos. S druge strane, AEK ide na noge Apolonu.

Dinamo i Midtjiland su povlašćeni i na žrebu će dobiti Fener ili APOEL, a dve poražene ekipe iz ovog dvomeča igraće  sa Partizanom za ulazak u plej-of LE. To znači da će istovremeno obezbediti i grupnu fazu Lige konferencija.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za LE na programu su 4. i 11. avgusta, dok su mečevi plej-ofa zakazani za 18. i 25. avgust.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA