≫ 

Na "foru" je odbranio penal, do jutra ima odnose ako pobedi: Ko je heroj Ajntrahta u finalu LE?

Kevin Trap je ime koje se slavi u Frankfurtu

  • 1

Zahvaljujući onim odbranama Kevina Trapa u 117. i 121. minutu, fudbaleri Ajntrahta su uspeli da se domognu penala u finalu Lige Evrope i tamo savladaju Glazgov Rendžers.

U konačnom zbiru bilo je 6:5 (1:1 posle 120 minuta), a Trap je pored pomenute dve odbrane upisao još jednu i u penal seriji. Zaustavio je šut Arona Remzija, i to tako što je najednom promenio taktiku.

Naime, Trap je na bočici za vodu imao napisano gde igrači Rendžersa šutiraju sa bele tačke. Međutim, nakon što je prva dva penala primio, odlučio je da se više ne osloni na "puškicu" i tako je odbranio šut Velšanina.

- Odlučio sam da se pouzdam u svoj instikt u tom slučaju - rekao je posle meča Remzi koji je osam godina već u dresu Ajntrahta. Doduše, iz dva dela.

Prvi put je bio član kluba od 20212. do 2015. godine kada se preselio u Pari Sen Žermen. Za to vreme zabeležio je 63 nastupa za Svece koji su ga 2018. vratili u Frankfurt na pozajmicu, posle i pustili u konačnom transferu.

Iz vremena kada je bio član PSŽ-a ostala je izjava njegove verenice Izabel Gular, brazilske manekenke, koja je u jednom intervjuu priznala da njih dvoje imaju seks 4-5 puta sedmično. Pritom, znala je da ga nagradi kada ovaj pobedi.

- Imamo seks četiri-pet puta nedeljno. Međutim, ukoliko PSŽ izgubi neki meč u kom je Kevin branio onda seksa nema. S druge strane, ukoliko pobedi nijedno od nas tu noć ne spava i imamo seks do jutra.

Zatim, pre dve godine taboidi su pisali da je Nejamr "skinuo" Izabel Trapu u vreme izolacije zbog korone, ali nikada nismo dobili ni potvrdu ni demant.


Izabel se nedavno fotografisala i sa Novakom Đokovićem u Madridu, a zašto je jedna od najlepših žena fudbalera možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA