"Operi usta pre nego što progovoriš o meni, ne poštujem te": Fudbaler Evertona isprozivao legendarnog Karagera

Rišarlison je bio brutalno iskren o jednom o najpoznatijih igrača Liverpula svih vremena

  • 0
Rišarlison Foto: Tanjug - AP

Može se reći da je Everton tema o kojoj se govori ovog jutra u engleskom fudbalu, ne samo zbog ludog povratka protiv Kristal Palasa koja im je donela opstanak, a potom haosa na terenu koji je usledio nakon što je masa navijača završila na travnjaku, među kojima je jedan provocirao i Patrika Vijeru zbog čega je ovaj "poludeo" i krenuo da ga šutira, već i zbog oštre prozivke koju je Rišarlison uputio legendarnom Džejmiju Karageru.

Jedan od najboljih fudbalera Evertona, koji je na početku sezone vrlo lako mogao da završi i u Pari Sen Žermenu, očigledno je bio isprovociran rečima koje mu je nekadašnji fudbaler Liverpula uputio u jednoj emisiji posle meča, da se oglasio na Tviteru i brutalno ga isprozivao.

- Operi svoja usta pre nego što progovoriš o meni i Evertonu, ja te ne poštujem - napisao je Rišarlison sa emodžijem izmeta.

Nije se dugo čekao odgovor Džejmija Karagera, mada je sada voditelj na Skaj Sportu bio znatno odmereniji kada se obraćao temperamentnom Rišarlisonu.

- Zapravo mi se ovo stvarno sviđa. Da je Tviter bio tu kada sam bio igrač, sigurno bih i sam prozivao voditelje i novinare - dopisao je Karager.

Sve u svemu, Rišarlison ipak ima razloga za zadovoljstvo, pošto je Everton posle muka i drame ipak ostao u Premijer ligi kolo pred kraj, pa će meč sa Arsenalom na Emirejtsu biti samo puka formalnost.

Video: Ronaldinjo osetio čari beogradskih splavova, provodio se na Freestyler-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA