≫ 

"Nije mi jasno, zašto u srpskom fudbalu postoji VAR": Lalatović grmeo na sudije, pričao o odlasku iz Radničkog

Trener Radničkog se zapitao čemu služi VAR

  • 8

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca poraženi su na svom terenu od Metalca sa 2:1, pa će put do Superlige sledeće sezone tražiti kroz baraž.

Posle meča, trener Kragujevčana Nenad Lalatović je izneo svoje utiske meča, pa je tako govorio o VAR-u, baražu, kao i o svom ostanku na klupi.

- Mislim da smo bili bolji protivnik. Ovaj klub koji sam izveo ima dosta mladih igrača koji su prvi put igrali zajedno - rekao je Lalatović i dodao:

- Jedna stvar mi nije jasna, u srpskom fudbalu, zašto postoji VAR? Čemu služi VAR. Čekajte, neću da komentarišem ništa. Kod crvenog kartona, pogledajte VAR, pogledajte nameru mog igrača. Ja sam mislio da je to bio udarac u glavu. Ne nije, on je uradio laktom ka stomaku. To nije za crveni karton. Kada niste sigruni, pogledate VAR, pa kroz VAR donesete odluku da li je bio crveni karton ili nije. Nemojte da mislite da ste pametniji od VAR-a, šta će nama VAR. Evo sada u baražu, hajde u baražu da gledamo VAR. Hajde da bude pošteno kako je bilo do sada.

- Ja sam zadovoljan ovom polusezonom u srpskom fudbalu. Sudije su bile izvanredne. Ova utakmica nama nije ništa značila, ali mi je krivo. Ja verujem da je glavni sudija u pravu, ali nekako više verujem VAR-u. Hajde da pogledamo VAR, pa na osnovu toga da damo crveni karton. Može da se pogreši, ali hajde da pogledamo snimak. Krivo mi je, taj momak je dete Kragujevca, jako je dobar, talentovan igrač i žao mi je da ga nema u protokkolu.

Lalatović je dodao i da još uvek nije doneo odluku o nastavku karijere i da je još uvek trener Kragujevčana.

- Nenad Lalatović nigde nije potpisao, da svakom navijaču Radničkom kažem. Jesu me kontaktirali ljudi, jesu popričali sa mnom. Ali, rekao sam da prvo moram da popričam sa ljudima iz Radničkog. Odlučiću tek 5. juna da li ću napustiti srpski fudbal.

Kompletnu izjavu Nenada Lalatovića pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalenivac

    20. maj 2022 | 20:49

    Lalate VAR postoji da se upotrebi kada Zvezdu pomažu a ostalo koga briga VAR tada ne radi. Znači Var bara u korist Zvezde a vara pritiv ostalih klubova zato je i prva.

  • sora

    20. maj 2022 | 21:07

    Proslo kolo protiv proletera se nije bunio kad su sudili za radnicki

  • Laki Lu

    21. maj 2022 | 06:51

    Var je zbog naše zvezdice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA