Juventus sve dogovorio sa Pogbom, Francuz će imati veću platu od Vlahovića

Vezista se vraća u Torino gde je svojevremeno pružao najbolje partije

  • 5
Liga šampiona Foto: Tanjug/AP

Dve godine bez titule, zatim i sezona bez osvojenog trofeja posle dužeg vremena, naterali su čelnike Juventusa da se ovog leta "bace" na kompletno renoviranje tima.

Prvi i najznačajniji korak napravili su zimus kada su angažovali srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, a prema naodima skoro svih italijanskih medija njemu će se od 1. jula pridružiti Pol Pogba.

Pogba na kraju sezone postaje slobodan igrač i napušta Mančester junajted u kom se baš i nije proslavio. Imao je i ponudu PSŽ-a, čak i izdašniju od one koju je dobio od Juventusa.

Međutim, ljubav prema crno-belima je presudila i Francuz će dobiti 7,5 miliona evra po sezoni. To je upola manje od onog što je imao u Junajtedu, opet pola miliona više od novca koji Vlahović godišnje zarađuje.

Juventus bi ovog leta mogao da angažuje i Argentinca Anhela Di Mariju koji će takođe ovog leta napustiti PSŽ, što je i francuski klub zvanično potvrdio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA