"Od danas, samo Zvezda!" Crveno-beli pred meč za titulu podsetili na Stankovićev govor iz januara

Crveno-beli su tada imali pet bodova zaostatka za večitim rivalom

  • 9
Dejan Stanković Printskrin: Instagram/crvenazvezdafk

Nije bilo lako Crvenoj zvezdi u januaru, na početku priporema za nastavak sezone u kojoj su prvi put posle nekoliko godina bili u zaustatku za Partizanom!

Crno-beli su imali pet bodova više na zimskoj pauzi, bili su u tom trenutku favoriti da se okite šampionskim peharom, ali su crveno-beli uspeli da istope tu prednost i dođu u situaciju da sami odlučuju o tituli.

Za to im je, kao što je poznato, potreban bod na utakmici sa Voždovcem u nedelju od 18.30 pred svojim navijačima, a svi na Marakani su svesni da je ovo velika prilika za peti šampionski peha u nizu.

Otuda i ne čudi što je Zvezda putem zvaničnog Instagram profila objavila snimak sa okupljanja u januaru, na kom je Dejan Stanković jasno rekao šta je njegovim momcima potrebno za preokret.

- Od danas, pa do 26. maja, samo Zvezda! Zvezda, Zvezda, Zvezda, zvezda i samo Zvezda - rekao je Stanković na startu priprema.

Podsetimo, crveno-beli će u četvrtak 26. maja imati priliku da se okite duplom krunom, jer u finalu Kupa na Marakani dočekuju Partizan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neba

    21. maj 2022 | 10:32

    Jedna jedina nepobediva,moja ljubavi...SAMO TI

  • asdf

    21. maj 2022 | 10:41

    Razlika izmedju nas i njih!

  • Siki

    21. maj 2022 | 10:45

    Igrao tolike godine u Italiji i nije pokupio neke manire kulturnog ponasanja a jos se srozao sto mora da slusa kako mu Terza kaze,cudi me.🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA