Poznati glumci i pevač s barjacima upali na Marakanu, pa poslali poruku Delijama za poslednje kolo

Podsetimo, Zvezdi u nedelju treba bod za novu titulu

  • 31

Veliki broj poznatih ličnosti je najavio dolazak na utakmicu Crvene zvezde sa Voždovcem, kada će crveno-beli biti u prilici da osvoje 33. titulu. Ujedno i petu uzastopnu.

Zvezdaši su prethodnih dana imali priliku da isprate poziv poznatih zaljubljenika u crveno-bele boje, koji su apelovali na navijače da u nedelju od 18 časova i 30 minuta budu na stadionu “Rajko Mitić”.

Navikla je crveno-bela javnost na glumce Viktora Savića, Aleksandra Radojičića, Milana Kalinića i Ljubu Bulajića koji su se i ovog puta sa velikom radošću odazvali akciji voljenog kluba. Pored njih poziv zvezdašima je uputio i poznati pevač koji potiče iz crveno-bele porodice, Nikola Rokvić.

Poznati zvezdaši su već obezbedili svoje barjake, ali i apelovali na navijače da se pored dolaska na stadion, priključe i ovoj prelepoj akciji koja ima za cilj da Marakana u nedelju uveče izgleda veličanstveno.

Barjake za utakmicu protiv Voždovca možete obezbediti od danas u Red Star šopu, ali i na dan utakmice na posebnim punktovima koji će biti postavljeni oko stadiona “Rajko Mitić” po ceni od 500 dinara.

Podsećamo da će ulaz na sve tribine Zvezdinih stadiona biti potpuno besplatan i da nije neophodna karta za ulazak na stadion, ali će za sektore VIP Zapad, VIP Galerija, kao i u sve lože ulaz će biti moguć samo i isključivo uz pozivnice.

- Zvezdaši, očekuje se pun stadion, dođite i budite deo još jednog spektakla - navodi se u pozivu Zvezde.

Video: Navijači Zvezde i Olimpijakosa zajedno na Marakani

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd Srbija

    21. maj 2022 | 14:49

    Svi fudbalski velikani imaju po 3 4 5 poraza samo vi olosi nemate ni jedan, toliko o vasoj tituli al namestenoj sram vas bilo slika i prilika sa vama.

  • Neki Tamo

    21. maj 2022 | 13:46

    Kalinic i Radojičić glumci? Joj nemojte molim Vas... Aj sto zajedno imaju dva i po filma, a sto ovaj Radojicic ide na utakmice od pre dva utorka!

  • Zanima me

    21. maj 2022 | 14:39

    Da li nose sa sobom odredjenu uramljenu sliku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA