Procurili detalji ugovora Kilijana Embapea: Francuz će uzeti pravo bogatstvo, a i pitaće se za sve u PSŽ-u!

Fudbal i sport nikada ranije nisu videli nešto ovako

  • 1
PSG Bayern

Foto: Tanjug/AP

Kao bomba odjeknula je vest da Kilijan Embape ipak ostaje u PSŽ-u, nakon što je lično obavestio i predsednik Reala iz Madrida, Florentina Pereza. Razlog Embapeovog ostanka u Parizu, ispostaviće se da su novci i brojne "funkcije" koje je dobio od sadašnjeg kluba.

Naime, Embape je dobio pravo bogatstvo za njegov potpis, iako je prvobitno imao dogovor sa Realom. Kako navode brojni svetski mediji, Embape će samo za potpis novog ugovora inkasirati oko 300 miliona evra, dok će na godišnjem nivou zarađivati čak 100 miliona evra!

Da to ne bude sve, pobrinuo se Embape pošto je u svom ugovoru dobio i određene presedane koji nikad ranije nisu viđeni u fudbalu. On će moći da odlučuje i o tome ko će biti trener ekipe, ko će raditi kao sportski direktor, dok će takođe moći i sam da utiče na određena dovođenja i prodaju fudbalera.

Čak ni to nije sve, pošto će Embape sad biti jedini deo svog "lika i dela", odnosno, sav prihod od prodaje dresova, kao i raznih marketinških ponuda, pojavljivanja u igricama, reklamama... Sav novac će otići na račun mladog fudbalera.

Video: Nisu izdržali igrači srpskog šampiona pod naletima Nejmara, Embapea i Kavanija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA