≫ 

Pojavile se i prve fotografije sukoba Torcide i policije: Dim i gužva na sve strane, navijači leže na autoputu

Nimalo nije lako ljudima koji su se ove večeri našli na ovom autoputu

  • 7

Iz Hrvatske stižu uznemirujuće vesti i video snimci. Posle utakmice između Dinama i Hajduka, navijačka grupa Torcida i hrvatska policija sukobili su se na autoputu, koji je ubrzo i blokiran, prenose brojni hrvatski mediji.

Portal "Indeks" je došao i do prvih fotki gde se jasno može videti ogromna gužva na autoputu između Zagreba i Karlovca, kao i dim koji se ubrzano širi, pretpostavlja se zbog pirothenike.

Prema navodima određenih medija, došlo je i do pucnjave, ali još nije poznato da li je neko povređen. Slike sukoba sa autoputa možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Hajduk je poražen od Dinama sa 3:1, a navijačka grupa iz Splita čak nije ni bila na Maksimiru, pošto su policija i redarska služba odlučili da im zabrane unošenje bilo kakvih transparenata, megafona i bubnjeva, te su navijači iz Splita odlučili da bojkotuju i uopšte ne uđu u stadion.

Video: Gori Split: Torcida slavi 70 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    22. maj 2022 | 00:40

    Stoku samo dobro ispendrekati. NACISTI SU TO I NIŠTA NOVO NEMA.

  • KB

    22. maj 2022 | 07:21

    Torcida kao navijačka skupona je najveći oblik zatucanosti,zadrtosti, ograničenosti, promašenosti života, isto kao sekta djeluju.

  • Zeljko

    22. maj 2022 | 08:09

    Čuveno zanimanje navijač.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA