≫ 

Novi snimak haosa u Hrvatskoj: Pogledajte kako policajac pendrekom udara navijača

Podsetimo, posle meča između Dinama i Hajduka došlo je do velikih nereda

  • 6
autoput zagreb torcida Foto: Index

U Hrvatskoj je u nedelju ujutru i dalje vladao haos na autoputu prema Splitu, gde je u subotu veče došlo do masovne tuče navijača Hajduka i policije!

Torcida je bila u Zagrebu na derbiju sa Dinamom (njihov tim je poražen sa 3:1), a zatim su kod jednog odmarališta namerno blokirali saobraćaj i tako doveli do toga da nastanu neredi.

Policija je stigla brzo na lice mesta, navijači niosu reagovali i u jednom trenutku je došlo do tuče u kojoj su organi javnog reda i mira morali čak i da pucaju. Tom prilikom ranjene su dve osobe koje su van životne opasnost, javljaju mediji u Hrvatskoj.

Povređeno je i oko 10-ak policajaca, a portal "24sata.hr" objavio je i snimke sa autoputa gde se na jednom vidi kako policajac udara jednog navijača u koloni pendrekom po rukama i nogama u trenutku kada je ovaj krenuo da ulazi u automobil. Snimak možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    22. maj 2022 | 07:55

    Alo naši murijaši, učite se na primeru komšija kako se obuzdava razularena masa huligana. Pendreči bagru a ako na vas krenu koji ste službeno lice može da radi i vatreno oružje. Sve u zaštitu sopstvenog života kao i mirnog i kultirnog sveta!

  • Boža zemunac

    22. maj 2022 | 10:31

    Bravo za policiju.Tako treba i kod nas. Udri po barabama.

  • Boki

    22. maj 2022 | 08:36

    Takvi su konvertiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA