≫ 

Terzić se oglasio posle overe titule: "Rekao sam na -5 da ću da odem ako ne uzmemo titulu, znao sam"

Generalni direktor crveno-belih ističe da nema opuštanja i da se ide na duplu krunu

  • 17
Zvezdan Terzić Foto: MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se putem zvaničnog sajta Crvene zvezde, gde je istakao da je verovao da će tim sa Marakane osvojiti titulu i onda kada je bilo pet bodova zaostatka.

Ističe da je Zvezda postala izuzetno kvalitetan tim u poslednjih pet godina i da je zasluženo tamo gde treba da bude, ali da nema opuštanja i da se već okreće finalu Kupa.

- Rekao sam kada smo imali pet bodova zaostatka da ću otići iz kluba, ako Zvezda ne bude šampion. Znao sam, verovao sam. Zvezda je postala izuzetno jaka i kvalitetna u poslednjih pet godina i tamo je gde treba da bude, a naši navijači to zaslužuju. Međutim, nema opuštanja, već se okrećemo borbi za duplu krunu i utakmici sa večitim rivalom koja ekipu očekuje u četvrtak. Želimo još jedan trofej da poklonimo našim navijačima. Sigurno sam da je ovo jedan od najlepših perioda u istoriji kluba i da će se ovo dugo pamtiti - rekao je Terzić.

Podsetimo, Zvezda i Partizan u finalu Kupa u četvrtak od 18.00 igraju za drugi najvažniji pehar u Srbiji.

Video: Sneža Borjan dominira izgledom na proslavi Zvezdine titule: Šorts, topić ispod košulje i čizmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA