≫ 

Haos na Etihadu: Navijač udario golmana Aston Vile, Zinčenko pehar ogrnuo ukrajinskom zastavom pa zaplakao

Svašta smo mogli videti ovog podneva u Engleskoj

  • 0
Oleksandr Zinčenko, Mančester siti Printskrin: Twitter / Olex_scherba

Mančester siti je ovog podneva uspeo da odbrani titulu prvaka Engleske i to polse velikog preokreta nad Aston Vilom (3:2). Građani su imali dva gola zaostatka, ali su u samo pet minuta uspeli to da nadoknade, ali i da okrenu ceo rezultat, te tako dođu do pehara.

Posle meča su usledile malo neobične situacije, što zbog slavlja, što zbog dešavanja koja i nisu toliko povezane sa fudbalom.

Odmah nakon poslednjeg zvižduka, svi sa tribina Etihada su uletili na teren, a tom prilikom neko od navijača je udario i Roberta Olsena, golmana Aston Vile po glavi, zbog čega su reagovale obe ekipe. Aston Vila je tražila da Siti nađe krivca, dok je Mančester obećao da će to i uraditi.

Izuzev toga, emotivnija scena je bila Oleksandra Zinčenka. Ukrajinski fudbaler se već nekoliko puta javno obraćao zbog sukoba u Ukrajini, a sada je i zaplakao tokom proslave titule, pogotovo onda kada je uzeo zastavu svoje zemlje, svoje Ukrajine i ogrnuo pehar namenjen osvajaču Premijer lige.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA