≫ 

Srpski fudbaler je fenomen, za pola sata uzeo dve titule prvaka države

Jednu sa Zvezdom, drugu sa Milanom

  • 7
Marko Lazetić Printskrin: Instagram/lazzetic

Srpski napadač Marko Lazetić verovatno će biti fenomen zbog onoga što se dešavalo u nedelju popodne, a to je da je za samo 30 minuta osvojio dve titule prvaka!

Lazetić je trenutno član Milana koji je pobedom nad Sasuolom posle 11 godina uzeo Skudeto, s tim da je prvi deo sezone igrao za Crvenu zvezdu koja je takođe uzela svoju 33. titulu.

Milano je svoj duel u Ređio Emiliji (3:0) završio oko 20 časova, dok je pola sata kasnije i u Beogradu krenulo slavlje nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Dejana Trifkovića.

Lazetić ove sezone, doduše, nije upisao zvanične minute za Rosonere u Seriji A, debitovao je u Kupu protiv Intera, ali je na nekoliko mečeva sedeo na klupi. S druge strane, za Zvezdu je odigrao 14 mečeva i postigao je gol protiv Kolubare.

Zvezda je od mladog napadača zaradila četiri miliona evra, uz opciju da se taj saldo popravi za još milion i po ukoliko se aktiviraju određene klauzule.

- On je mlad dečko sa jakim potencijalom i imamo mnogo vere u njega. Ipak, moramo da budemo svesni da je to momak koji mora da se prilagodi drugačijem šampionatu tako da ne smemo da povećavamo pritisak - rekao je za Srbina svojevremeno sportski direktor Milana Federik Masara.

Za razliku od Lazetića, Njegoš Petrović je u jednom danu uspeo da uzme titulu sa Zvezdom i da ispadne sa Granadom u drugu ligu.

Video: Kanga zapalio baklju ispred Severa, šampanjac se pio iz šampionskog pehara

(Telegraf.,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    23. maj 2022 | 08:17

    Nebitan lik u oba kluba. Otac mu izmesetario transfer.

  • Cile

    23. maj 2022 | 08:16

    Od tolikog igranja u 2 kluba ne može da skupi 45min.ha ha. Ciganskog hvalenje

  • Loki

    23. maj 2022 | 09:33

    Pa ono, papir trpi sve. Tako je jova lukic osvojio titulu a moze i ligu sampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA