≫ 

PSŽ spreman da proda Nejmara, Brazilac viđen u Barseloni

Pitanje je samo da li ga iko želi, s obzirom na platu koju ima

  • 1
Nejmar

Foto: Tanjug / AP

Čelnici Pari Sen Žermena odlučili su da prodaju jednog od najboljih fudbalera kluba Nejmara, prenosi list "Le Parizijen".

Kako se navodi vlasnici PSŽ-a nakon što su odlucili da zadrže Kilijana Embpea, žele da se odreknu Brazilca, a list ističe da je prvi cilj francuskog šampiona angažovanje Osmana Dembelea, koji će se uskoro rastati sa Barselonom.

- PSŽ je spreman da proda Nejmara. Jedino pitanje da li će se pojaviti klub koji je spreman da ponudi Brazilcu platu kakvu on želi - tvrdi izvor iz PSŽ za francuski klub.

Pojedini španski mediji tvrde da je Nejmar primećen u nedelju na aerodromu u Barseloni, što navodi na zaključak da bi karijeru mogao da nastavi u Španiji

Nejmar (30) je najskuplji igrač u istoriji fudbala. On je pre pet godina stigao u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra. Ima ugovor sa "svecima" do juna 2025. godine, ali nije uspeo da Francuzima da donese trofej Lige šampiona.

Video: Đoković se sreo s Nejmarom i Veratijem, a onda su napravili šou na ulici: Ludnica u Monte Karlu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    23. maj 2022 | 12:39

    Nejmar ne treba Barsi,Barsa treba njemu da ima gde da igra i da glumi"cirkusanta"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA