≫ 

Mrkela najavio letnji prelazni rok Zvezde: "Bićemo još bolji naredne sezone"

Raduje Mrkelu i to što su crveno-beli najefikasniji tim lige

  • 18
Mitar Mrkela Foto: MN Press

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo posle osvojene titule prvaka Srbije, pete u nizu i ukupno 33. u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba.

Mrkela je dodao da nema opuštanja, jer crveno-bele u četvrtak očekuje finale Kupa protiv Partizana, te dodao da se uveliko radi na propremi prelaznog roka.

- Potpuno zasluženo smo šampioni. Bila je izuzetno naporna sezona, imali smo pet bodova zaostatka na polusezoni, ali smo se "skupili" i priredili svim zvezdašima proleće za pamćenje. Činjenica da smo ostvarili 15 pobeda u Superligi, uz remi, dovoljno govori o tome kako smo delovali u prethodnom periodu, ali i kada se sumira čitava godina, svi statistički parametri jasno ukazuju na to da je Crvena zvezda zasluženo prvak. Ono što me posebno raduje je to da smo najefikasnija ekipa u prvenstvu, jer fudbal kom težimo je napadački i mislim da nas je takav rezon vodio do trofeja - rekao je Mrkela za zvaničan sajt i dodao:

- Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom tima i onim što su igrači pružali ove sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi, a u četvtak nas čeka i finale kupa, kada verujem da ćemo ponovo biti pravi. Nema odmora za nas, uveliko spremamo letnji prelazni rok i siguran sam da ćemo naredne sezone biti još bolji. Takođe, moram da istaknem da smo izuzetno ponosni na to što su naši i omladinci i kadeti osvojili šampionsku titulu, to je pokazatelj da spremamo i naše talente za sve izazove koji ih čekaju u prvom timu, gde ih već čeka plejada Zvezdine dece koja je prošla taj put.

Video: Terzić prska šampanjcem na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Granata

    23. maj 2022 | 15:12

    Dragović sreća sam hteo da dodje to nam je jedino pojačanje, sve drugo promašaji... Sreća pa nisu otišli Katai, Ivanic, Rodić, Ben, Gajić, Borjan, Sanogo za njih nemamo zamena

  • Dex

    23. maj 2022 | 14:50

    Ti prijatelju nisi doveo ni jednog igrača koji može da bude pojačanje ,nemaš dve blage veze Falko,Rišario,Bakajoko Pećini sve krš od igrača .

  • realno

    23. maj 2022 | 14:52

    Ko boga te molim samo ti se ne mešaj?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA