Penal kakav nikad nije viđen: Futsaler pogodio golmana u glavu i uneo ga u gol, ovaj se prevrnuo u mreži

Ovako moćan udarac je teško i videti na fudbalskim terenima

  • 1
Futsal, Argentina, Brazil Printskrin: Twitter / BarstoolBigCat

Fudbal je najpoznatiji sport na planeti Zemlji, to je činjenica. Međutim, kada je pitanje atrakcije, onda dosta ljudi "beži" na futsal, koji je dinamičniji i koji gledaocima pruža pregršt prelepih poteza. Futsaleri iz Južne Amerike su među najboljima na svetu, a jedan snimak iz februara ponovo je postao viralan.

Radilo se o polufinalnoj utakmici Kopa Amerike u ovom sportu, koja se odigrala u velikom derbiju Južnoameričkog fudbala između Brazila i Argentina, gde su plavo-beli slavili posle boljeg izvođenja penala.

Ipak, jedan penal je ostao poprilično upečatljiv što se može videti i po tome što se deli društvenim mrežama i tri meseca kasnije. U jednoj od serija, futsaler Argentine je stavio loptu na šest metara, a potom je silovito udario po lopti.

Golman Brazila je stao pred nju i pogodila ga je u glavu, da bi ga potom i unela u gol, koji je i pao zajedno s njim.

Ovaj penal nije mnogo doprineo Brazilu, jer je ova reprezentacija izgubila sa 2:1 posle penala, dok je Argentina kasnije došla i do trofeja pobedivši Paragvaj u finalu sa 1:0.

Video: Partizan poveo protiv Crvene zvezde posle velikog kiksa golmana Dišljenkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA