≫ 

Marija je jedna od najatraktivnijih žena u srpskom fudbalu: Trener Radničkog "ljubi" doktorku

Radoslav Batak je 16 godina u braku sa Marijom s kojom ima dva sina

  • 0
Marija Batak, Radoslav Batak

Printskrin: Instagram/marijabatak

Od tima kom su pojedini predviđali i neočekivanu borbu za opstanak i koji je u uvodnih devet mečeva osvojio isto toliko bodova, Radnički iz Niša je na kraju sezone stigao do pozicije broj četiri koja vodi u Evropu!

Nema sumnje da velike zasluge idu na račun trenera Radoslava Bataka koji je na Čair stigao u septembru, posle poraza Radničkog od Novog Pazara. Kako je rekao na promociji, teška situacija u kojoj se klub nalazio bio je dodatan motiv.

- Smatram da Radnički ima dobar sastav, koji treba da bude u vrhu tabele, ali ne želim da se razmećem obećanjima. Ići ćemo meč po meč - rekao je tada Batak koji se pokazao kao jedan od perspektivnijih srpskih trenera.

Pored toga što je iza sebe imao najbolju trenersku sezonu u karijeri, Batak može da se pohvali i da ima jednu od najatraktivnijih supruga kada su u pitanju žene srpskih trenera.

Njeno ime je Marija i sa Radoslavom je u braku 16 godina. Imaju dva sina, dok su zajedno u vezi čak 21 godinu. Marija je doktor stomatologije, ima svoju ordinaciju i velika je podrška suprugu kada je u pitanju njegova profesionalna karijera.

Često je na njegovim utakmicama, a posle plasmana u Evropu imala je i emotivnu poruku

- Evropa! Od 12. na 4. mesto. Kada nam je u septembru 2021. rekao da preuzima Radnički Niš u 10. kolu, u trenucima kada su se borili za opstanak, poručio je da će se boriti za prva četiri emsta i Evropu. Bilo nam je nezamislivo da klub koji je u dnu tabele može da igra Evropu i da preskoči devet timova. Bravo za ideju, bravo za volju, bravo za stručnost i veru u sebe. Sve škole se isplate! Drugi put Evropa! Bravo, bravo - poručila je putem društvenih mreža Marija čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA