Isplivao snimak brutalnog vređanja dva igrača Partizana: Navijači sa zapada ih terorisali, a jedan posebno!

Pojedini fudbaleri crno-belih ove sezone našli su se na udaru navijača sa bočnih tribina

  • 8
Navijač, FK Partizan Printskrin: Youtube/Football 1

Navijači Partizana su ove sezone imali poseban pik na pojedine svoje igrače, a najg0re je prošao Miloš Jojić, koji je gotovo čitave sezone na udaru.

To se posebno videlo pre mesec dana kada je zbog uvreda sa tribina trener Aleksandar Stanojević bio primoran da ga izvede već u prvom poluvremenu, posle nekoliko grešaka koje je napravio.

Nastavilo se i kasnije na narednim utakmicama, a sada tek objavljen i snimak vređanja sa meča protiv Vojvodine.

Posebno su se na udaru navijača sa zapadne tribine našli Miloš Jojić i Lazar Marković, a prednjačio je jedan muškarac koji je u nekoliko navrata s leđa snimljen u kadru na snimku koji je objavljen na Jutjubu.

Jojić je ove sezone u dresu Partizana na 50 utakmica u svim takmičenjima postigao sedam golova i imao 13 asistencija, dok je Lazar Marković na 37 mečeva postigao četiri gola uz osam asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno za pojedine navijače koji su ih sramno vređali, što možete videti i u ovom snimku.

Video: Dvostruka izmena Stanojevića već u 35. minutu pri vođstvu TSC-a: Jojić izašao posle uvreda s tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    24. maj 2022 | 12:20

    Jojic je katastrofalan ove sezone i sa razlogom mu zvizde. Ima jednu od najvecih plata u klubu, iskustvo iz Nemacke a igra kao baba.

  • Iskreno

    24. maj 2022 | 12:22

    Govorio je ono sto vecina misli, protiv sam vredjanja igraca, ali oni svojim igrama ne zalsuzuju da igraju, a uporno se guraju da igraju. I kako onda ocekivati boli tretman od strane navijaca!?

  • BOBA

    24. maj 2022 | 13:03

    Zvezdaš sam ali mi smeta kao bivšem fudbaleru ovakvo ponašanje,Jojić za veznog igrača ima solidan učinak,mnogi vrhunski vezni igrači nemaju takav učinak,Konte trener a nekada igrač Juventusa dao samo dva gola u karijeri.Navijači Partizana posle 6 titula uz pomoć Toleta i komp. su razmaženi a prosek na utakmicama ako izuzmemo derbi je ispod 2000,to sve govori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA