FINALE LIGE KONFERENCIJA: Preuzmi 1.500 RSD i isprati meč Roma – Fejnord uz najjači SPECIJAL IGARA

Isprati još jednu borbu za evropski trofej uz najveće kvote na svetu i najbolju sportsku ponudu

  • 6
Meridian

Foto: Meridiann

Tek je prošlo nedelju dana, a večeras već imamo novu borbu za fudbalski trofej na Starom kontinentu. Ovog puta u pitanju je novoformirano takmičenje Liga konferencija.

Posle duge sezone i velikog broja kvalitetnih utakmica Roma i Fejnord su pokazali najviše i potpuno zasluženo se našli u velikom finalu.

Došao je dan „D“ i vreme je da saznamo ko će osvojiti prvi trofej Lige konferencija i tako otvoriti novo poglavlje u evropskoj fudbalskoj istoriji.

Nema sumnje da nas očekuje više nego uzbudljiv meč, a kada na klupi jednog finaliste sedi trenerski mag kao što je Žoze Murinjo - budite sigurni da je kombinacija za igru zaista mnogo, što garantuje zanimljivo finale!

Za pomenuti spektakl, u kladionici Meridian čeka vas najveća sportska ponuda, ali i najviše opcija za igru!

Ipak, pre nego što krenemo na detalje, imamo lepe vesti ukoliko još uvek niste otvorili korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs.

Kako biste bili na samo jedan klik od vrhunske sportske ponude – registrujte se na sajtu Meridian ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE U VREDNOSTI OD ČAK 1.500 RSD!

FK Roma

Foto: Tanjug/AP

PREUZMI BONUS – 1.500 RSD BEZ USLOVA

Pošto ste preuzeli bonus, pravo je vreme da se osvrnemo na fudbal - ko je favorit u finalu Lige konferencija i zašto je ovaj meč važan za "posebnog" trenera?

Borba za trofej, koja će se odigrati u albanskom glavnom gradu Tirani, ima jednu interesantnu pozadinu. Glavna figura je Žoze Murinjo.

Kao što znate, Portugalac je sa italijanskom Romom došao do završnice "najmlađeg" fudbalskog takmičenja na Starom kontinentu. Očekivanja su velika, a pogotovu kada se zna da iskusni stručnjak ima priliku da objedini tri evropske titule.

PREUZMI BONUS – 1.500 RSD BEZ USLOVA

Dva puta je osvajao Ligu šampiona i Ligu Evrope, tako da ostaje još samo jedan korak da se upiše u večnost.

Zadatak neće biti nimalo lak budući da je protivnik holandski Fejnord, koji je u dosadašnjem delu takmičenja pokazao izrazito dopadljiv fudbal.

Međutim, bukmejkeri kladionice Meridian su procenili da to nije dovoljno da Holanđani budu favoriti u finalu.

Kvota na pobedu Rome iznosi 2.40. Sa druge strane, kvota na potencijalnu pobedu Fejnorda iznosi 3.15, dok je popularni "iks" veoma interesantan – 3.40.

Ukoliko volite nešto drugačije igre, za večeras smo vam spremili posebnu poslasticu:

Pobeda Rome sa jednim golom razlike - kvota 4.30

Pobeda Fejnorda sa jednim golom razlike - kvota 4.90

Prvi gol na meču će biti postignut iz slobodnog udarca - kvota 20.00

Na meču će biti postignut HET-TRIK – kvota 20.00

Na meču će tri i više gola biti postignuta glavom – kvota 50

Kompletnu ponudu za sportsko klađenje pogledajte na sajtu kladionice Meridian gde vas čeka poseban SPECIJAL IGARA za utakmicu Roma – Fejnord.

PREUZMI BONUS – 1.500 RSD BEZ USLOVA

KAKO SE DOBIJA BONUS ZA KLAĐENJE? Registrujte se uz promo kod Telegraf i automatski na nalog stiže 500 RSD, a ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD – dobijate dodatni bonus u vrednosti od 1.000 dinara!

IGRAJ ZA KATAR - SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Top

    25. maj 2022 | 15:16

    Igrao 100 evrica na Real i Romu ako dodje toppp ako ne idemo dalje

  • niksa

    25. maj 2022 | 11:36

    Odlican bonus da se odigra i ovo finale ,sve na romu

  • aleksandar

    25. maj 2022 | 13:43

    Nista bolje od bonusa za tikete i neke nagrade kad se ponude :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA