≫ 

Ibra završio sa fudbalom u 2022. godini: Zlatan ide na operaciju kolena, uskoro odluka o kraju karijere

Na pomolu je završetak jedne velike karijere

  • 0
FK Milan Foto: Tanjug/AP

Lepa vest za navijače Milana bila je osvajanje Skudeta prvi put nakon 11 godina pauze, ali samo par dana kasnije stiže jedna tužna informacija - Zlatan Ibrahimović će morati na novu operaciju kolena, i na terenu ga neće biti više u 2022. godini, a to bi moglo da znači i konačan kraj karijere.

Ibrahimović je imao mnogo problema sa povredama ove godine, što je dovelo do toga da bude starter na samo dva meča ove godine.

Sada će biti podvrgnut operaciji kolena, nakon koje oporavak neće biti lak. Na terenu se Ibra neće naći bar sedam-osam meseci, što bi moglo da znači i definitivan kraj karijere legendarnog švedskog napadača.

Njegov aktuelni ugovor sa Rosonerima ističe za mesec dana i veliko je pitanje hoće li on biti produžen. Ibrahimović je tokom sezone najavio da neće u penziju dok ne osvoji trofej sa Milanom. Taj "uslov" je ispunjen, pa bi nova operacija Ibre mogla da rezultira konačnim krajem karijere.

Uskoro će biti poznata i definitivna odluka švedskog napadača.

Video: Zlatan se raspištoljio na proslavi titule: Pivo u ruci, osmeh od uva do uva, a navijači svuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA