≫ 

Real daje 128 miliona za igrača koji je doneo titulu Milanu

Madriđani navodno žele Leaa

  • 0
Milan Atalanta Foto: Tanjug/AP

Portugalski reprezentativac Rafael Leao nalazi se na meti madridskog Reala, nakon što je sezonu završio kao jedna od najvažnijih igrača u osvajanju titule Milana!

Leao je proglašen za najboljeg igrača sezone i na 42 meča u svim takmičenjima imao je učinak od 14 golova i 12 asistencija. Posebno će se pamtiti onaj pogodak protiv Fiorentine za tri boda na četiri kola pre kraja, te dve asistencije protiv Verone i gol Atalanti u pretposlednjem kolu.

"Gazeta delo Sport" piše da je Real spreman da ponudi 128 miliona za 23-goišnjeg krilnog napadača koji ima važeći ugovor sa Rosonerima do 2023. godine. Otkupna klauzula mu je 160 miliona, a Milan želi da se saradnja produži do leta 2026.

Leao je dete Sportinga, sezonu je proveo u Lilu odakle je 2019. stigao na San Siro. Na 95 mečeva za Milan dao je 23 gola, dok je prošao sve mlađe selekcije Portugalije. Naravno, stigao je i do A selekcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA