≫ 

Ko je Romin heroj? Ostavio trudnu devojku, pa jednu od najlepših žena, kidao dva puta ligamente u istoj godini

Deluje da su loše stvari iza Zaniola, a da je sa velikim uspesima već počeo

  • 0
Roma

Foto: Tanjug / AP

Roma je uspela da dođe do trofeja u Ligi konferencija i ujedno do prvog evropskog trofeja od 1961. godine, a heroj finala bio je Nikolo Zaniolo koji je pogodio mrežu Fejenorda i doneo veliko slavlje rimskoj ekipi. Život Zaniola, na terenu, a i van njega izuzetno je buran, iako on uskoro puni tek 23 godine.

Zaniolo je u Romu došao iz Intera, gde je igrao sjajno u omladinskom timu. U Rim se preselio 2018. godine u sklopu transfera Rađe Naingolana, koji se iz Rome preselio u Inter.

Prelazak u Romu ispostavio se kao dobar potez mladog fudbalera, jer je igrao standardno u prvom timu. Ipak, veliki pehovi sa povredama dva puta su ga odvajali od terena na duži period.

Prvi put se to dogodilo u januaru 2020. godine, kada je protiv Juventusa pokidao ligamente u desnom kolenu i odsustvovao je sa terena šest meseci. Vratio se u julu iste godine, a već u septembru je zadobio istu povredu, ali levog kolena, što ga je 10 meseci odvojila sa terena, zbog čega je propustio i Evropsko prvenstvo.

"Probleme" je imao i van terena, ali one ljubavne. Krajem 2020. godine raskinuo je sa svojom dugogodišnjom devojkom Sarom Skaperotom, nakon što je ona ostala trudna. Zaniolo je rekao da je ta veza već duže vreme gotova, a nedugo zatim je "smuvao" 12 godina stariju Madalinu Geneu, inače Rumunku.

Iako mnogi Rumunku smatraju za jednu od najlepših žena sveta, Zaniolo se nije dugo zadržao kraj nje, već ju je zamenio sa Kjarom Nasti, 10 godina mlađom od Genee.

Kjara je već sa 15 godina imala blog koji joj je doneo neverovatnu popularnost, dok je sa 16 objavila knjigu sa savetima za kupovinu. Poreklom je iz Napulja i bila je verena sa Emanueleom Borijelom, bratim poznatog fudbalera Marka Borijela. Bavila se glumom, a učestvovala je u rijaliti programima u Italiji. U jednom trenutku je povezivana i sa Nejmarom, ali se to završilo samo na glasinama.

Ipak, ni ta veza nije potrajala dugo, a Kjara je nakon Zaniola bila u vezi sa Matijom Zakanjijem, fudbalerom Lacija.

Zaniolo nije imao statističku blistavu sezonu u dresu Rome u nacionalnom šampionatu, pošto je u Seriji A postigao samo dva gola i upisao isto toliko asistencija.

Sa druge strane Liga konferencija mu i te kako "leži", pošto je na 12 mečeva šest puta bio strelac, a tri puta se našao u ulozi asistenta. Ono što je najbitnije za njega, ali i Romu je što je bio ubitačan baš kada je to bilo potrebno - u finalu.

Video: Derbi na terenu, ali bogami pršti i na tribinama: Ko ima lepše žene i devojke - Španci ili Italijani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA