≫ 

"Radonjizam" na konferenciji pred finale s Partizanom: Hit odgovor na pitanje "Da li je ključan 1. meč?"

Trener Zvezde ističe da ekipa mora da bude maksimalno koncentrisana ako želi trofej

  • 4
Dejan Radonjić Printskrin: Youtube/KK Crvena zvezda mts

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i kapiten ekipe Branko Lazić, održali su konferenciju za novinare pred meč protiv Partizana i početak finalne serije ABA lige.

Radonjić ističe da su svesni da ih čeka teška serija i da moraju da budu maksimalno koncentrisani.

- Moramo da budemo spremni, jako skoncentrisani, igramo protiv ekipe koju vodi Željko Obradović, moramo da budemo dobri u oba pravca, da individualna odgovornost bude na višem nivou, da koncentracija bude bolja.

- Pokušaćemo ovo malo što je ostalo da napravimo dogovore koji su nam jako značajni za duel koji se igra sutra. Želimo da osvojimo trofej, kao i Partizan, smatram, bez obzira na razna spekulisanja, da je zvanično da prvak ABA lige bude učesnik Evrolige, ulog je zbog toga dodatno veći, svesni smo toga i nadam se da ćemo dovoljno dobrom igrom da uđemo na kvalitetan način u seriju.

Usledilo je i interesantno pitanje o prvoj utakmici i da li je ona ključna, a onda i još zanimljiviji odgovor, što bi neki navijači Zvezde u šali rekli "radonjizam".

- Mislim da je ključna zadnja, ko dobije zadnju, taj će osvojiti trofej, to je sigurno - odgovorio je trener Zvezde.

Upitan je Radonjić i o poređenju sa poslednja dva duela sa Partizanom ove sezone.

- Praviti poređenje između ta dva duela i donositi zaključke mislim da nije pravi put. Odigrali smo mnogo drugačije u drugoj u odnosu na prvi meč s Partizanom. Partizan je napadački bio izuzetno raspoložen na toj utakmici, mi smo imali mnogo grešaka u odbrani, treba nam da iz tih mečeva prepoznamo šta je to bolje što možemo da uradimo za sledeći meč - zaključio je Radonjić.

Podsetimo, finalna serija počinje u petak od 20.00, pred navijačima Zvezde. Drugi meč je na programu u nedelju od 20.00, takođe pred navijačima Zvezde, a treći u sredu od 20.30, kada je domaćin Partizan.

Video: Radonjić: Imali smo problema u odbrani, ali smo uspeli da dođemo do 1:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    26. maj 2022 | 14:26

    KRALJ!!!❤🤍❤👏👏👏💪

  • Loki

    26. maj 2022 | 16:59

    Jadonja!

  • Ivan

    26. maj 2022 | 17:18

    JEDVA ČEKAM DA vidim.u hali Avramovica DA vidim tu inteligenciju TU ljudskost TU lepotu OD čoveka da li će biti hrabar TEŠKO OBRAZ DJON

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA