Mozzartov avion je sve puniji: Najveće kvote na svetu vam pomažu da budete jedan od 122 srećnika

Budi pobednik dana i gledaj uživo Srbija – Brazil na Mundijalu u Kataru

  • 0
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Nigde nećete da nađete veće koeficijente na Zvezdu i Midtjiland.

Kao ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije, Mozzart je spremio takmičenje "Pogodi najveću kvotu". Kladioci se svakog dana bore za pobednika i put na Mundijal u Kataru. Budite jedan od 122 srećnika koji će uživo da posmatra duel Srbije i Brazila u Dohi i koji će sutradan u Mozzart lokalima da se hvali drugarima i prepričava utiske sa velelepnog Lusail stadiona.

Put do pobednika dana lakši je uz najveće kvote na svetu. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kec na Crvenu zvezdu protiv Partizana u Kupu Srbije i dvojku na Midtjland protiv Odenzea u borbi za trofej u Kupu Danske.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN (ČETVRTAK, 18.00), KEC 2,30

Crveno-beli imaju šansu da ponove prošlogodišnji uspeh i domognu se duple krune. Titula je overena u nedelju, a sada se brani i trofej u Kupu Srbije. Partizan će pokušati da osvoji utešni pehar. Pre nešto više od mesec dana na Marakani večiti beogradski rivali su odigrali uspavanku, meč bez golova koji je Zvezdi više odgovarao. Pre toga, takođe na Marakani, četa Dejana Stankovića je dobila Partizan sa 2:0 pogocima Norvežanina Ohija i Aleksandra Kataija. Već šest mečeva u nizu, crno-beli nisu pobedili ljutog rivala. Poslednji put su slavili u polufinalu Kupa Srbije pre nešto manje od dve godine, kada je golom Birbasa Natha, Partizan dobio Zvezdu sa 1:0. Već 10 vezanih utakmica najvećih klubova u Srbiji mreže se nisu tresle tri puta. To nagoveštava novu tvrdu utakmicu.

ODENZE – MIDTJILAND (ČETVRTAK, 15.00), DVOJKA 1,95

Midtjiland nije uspeo drugu sezonu zaredom da stigne do krune. Prošle godinu je tron preuzeo Brondbi, a ove Kopenhagen. Tim iz Herninga ima šansu da sezonu završi s trofejom, Kupom Danske. U finalu na stadionu Brondbija rival je Odenze, koji ove sezone nije uspeo da se plasira u plej-of. Završio je kao drugi u plej-autu, odnosno ukupno na osmoj poziciji. Odenze je četiri meča u prvenstvu bez pobede, dok je Midtjiland bez poraza na 10 mečeva, od toga osam trijumfa. Ovi timovi su odigrali dva deula ove sezone, a bolji skor ima Odenze koji je osvojio četiri boda. Slavio je u Herningu sa 2:1, dok je na svom terenu bilo 2:2. Na četiri prethodne utakmice ovih timova bilo je 3+.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA