≫ 

Bruka: Navijači Zvezde poslali sramnu poruku za legendarnog Dragana Stojkovića Piksija

Pljunuli na velikana

Dragan Stojković Piksi, aktuelni selektor Srbije, legenda srpskog fudbala, kultni igrač Crvene zvezde, prisustvuje današnjem finalu Kupa Srbije između crveno i crno-belih i bio je svedok moguće jednog od najsramotnijih prizora u istoriji kluba.

Navijači Zvezde sa severne tribine, koji očito zameraju Piksiju učinak njegovog predsednikovanja u vreme dok je vodio klub, na poluvremenu meča sa Partizanom istakli su transparent sa porukom za čoveka, za velikana, koji je simbol crveno-belih.

Citiramo je:

"Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš, decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš. Sajonara" - glasi, uz japanski pozdrav na kraju, poruka sa severne tribine nesumnjivo upućena Piksiju kome, da se pitaju Delije, a pitaju se gotovo sve u Zvezdi i na stadionu, ni kafa ne bi trebalo da se služi na Marakani kad se pojavi.

U duhu svog stava su istakli i transparent sa šoljicom kafe sa znakom zabrane, koji se nalazi iznad sramotne poruke i parole.

navijači zvezde

Foto: Telegraf.rs

Video: Stanojević na meti Delija: Skandirali mu uvredljivu pesmu, podigli šetalicu uz citat Konstrakte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    26. maj 2022 | 19:13

    Navijam za Zvezdu ali ovo je sramota, taj isti čovek kad je igrao za Marsej prtoiv Zvezde 1991 nije hteo da šutira penal jer mnogo voli svoj tim i ovako mu Delije vraćaju. Sramota.

  • Sasa123

    26. maj 2022 | 19:15

    To nisu pravi navijači Zvezde već Terzićevi plaćenici

  • BOBA

    26. maj 2022 | 19:19

    Zvezdaš sam i gledam Zvezdu od 1962.godine i nagledao sam se svega ali ovo je najveća bruka nazovi navijača,interes kod takvih preovladava a Piksi im nije dozvolio da vode klub i imaju svoje obezbeđenje na stadionu,mekada bio Mikica,kravata,pozdravi ložu,dobije ovacije ali nikada nije bio kao ovi kriminalci koji unovčavaju svoje prisistvo na tribini,mnogi su prešli na tribinu grobara,Belivuk,Vavić i još mnogi iz senke.Piksi je najbolji fudbaler Srbije svih vremena,najkompletniji igrač uz Džajića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA