≫ 

Trener Zvezde bljuvao vatru psovki: Stanković "biranim rečima" urlao na sudiju

Mister je malo nervozan i zato je bio sankcionisan

  • 13

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković burno je reagovao na jednu situaciju u kojoj je njegov tim, kako je on mislio, bio oštećen. U pitanju je prekršaj nad igračem Zvezde negde na tridesetak metara od gola Partizana, koji za sudiju Miloša Milanovića nije bio sporan.

Stanković je drugačije video tu situaciju, nema ničeg problematičnog u tome što je imao da prebaci sudiji, ali je način na koji se obratio glavnom arbitru šokantan i potpuno nedostojan njegove pozicije i njegovog rejtinga.

Trener crveno-belih je skočio kao oparen, primitivno je urlao na sudiju Milanovića koji mu je progledao kroz prste jer mu je samo pokazao žuti karton, a mogao je i rumeniju opomenu. Ni posle kartona Stanković se nije primirio, nastavio je da psuje, vređa...

Primitivan ispad Zvezdinog trenera možete pogledati pred kraj snimka u vrhu teksta.

Video: Piksi na žestokom udaru Delija: Ti nikad nisi bio naš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    26. maj 2022 | 19:45

    Baš me zanima kako bi prošao negde u Evropi da je ovako prostački psovao sudiju. Da sam navijač Zvezde stideo bih se takvog trenera.

  • Petko

    26. maj 2022 | 20:03

    Nekada su treneri išli na utakmice u odelima sa kravatama i bili prava gospoda,bili su vaspitači,pedagozi,jedna vrsta roditelja igračima u klubu,ovi daašnji su obični đilkoši i nevaspitani,sa nižim koeficijentom inteligencije,i kome oni takvi mogu da budu uzori,koga da vaspitavaju i uče

  • dokle

    26. maj 2022 | 20:14

    zasto zvezda gleda kroz prste ovom prostacini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA