≫ 

Kupio najjeftiniji autobus i krenuo na finale Lige šampiona, evo kako se proveo i dokle je stigao...

Misija ipak nije uspela na očekivan način

  • 0

Ekipe Liverpula i Real Madrida od 21 sat u Parizu, na stadionu "Francuska" igraju finale Lige šampiona, a po svemu sudeći, očekuje se spektakl kojem bi mnogi navijači voleli da prisustuvju. 

Jedan od njih je i Jutjuber Sajmon Vilson koji je odlučio da organizuje navijače, i kupi najjeftiniji autobus sa kojim bi krenuli put Franuske. Naravno, to je i uradio, a kako ističe, nalepnice za vozilo su bile skuplje od samog autobusa.

- Kupio sam najjeftiniji autobus u Velikoj Britaniji koji sam mogao da nađem. Guglao sam '"jeftini autobusi" i izbacilo mi je ovaj. Stavili smo na njega naljepnice koje su koštale više od samog autobusa - rekao je Vilson, koji nije računao na to da će kvalitet kupljenog vozila biti u skladu sa cenom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Simon Wilson (@simonjwils)

Tako je okupio oko 50 navijača Liverpula ispred Enfilda, a problemi su odmah počeli. Tako, ispostavilo se da ne radi klima, da se prozori ne otvaraju, i što je najbitnije, autobus ne ispunjava ekološke standarde.

Kako prenosi Miror, Vilson je na kraju uspeo da organizuje drugi autobus koji je bezbedan i koji je navijače prevezao do Francuske.

- Posle ovoga ću morati da objavim bankrot, ali svaka čast svima u autobusu. Kapetan tone sa brodom pa ni ja nisam napustio ovaj autobus, iako bi mi bilo draže da smo stigli onim prvim - rekao je Jutjuber.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA