Veliki transfer obrt u Engleskoj: Perišić ide u London i PL, ali ne oblači dres Čelsija!

On se ipak odlučio da Stamford Bridž zameni stadionom Totenhema

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Hrvatska - Češka Foto: Tanjug/AP

Završen je i jedan od najiščekivanijih transfera ovog leta. Ivan Perišić se posle Bajerna i Intera seli u Premijer ligu, ali neće obući dres Čelsija, nego će potpisati ugovor sa Totenhemom.

Informaciju o transferu Perišića u Totenhem preneo je Fabricio Romano, uz njegov karakteristični komentar "Here we go", što u ogromnom broju slučajeva znači da je sve završeno, te da je pitanje samo kada će se i zvanično potpisati ugovor.

Glavni posrednik u ovom transferu bio je Antonio Konte, čovek koji je Perišića prvobitno doveo u Inter na pozajmicu, da bi kasnije klub iz Milana odlučio da ga zadrži i još jednu sezonu. Perišiću ovog leta ističe ugovor sa Bajernom, a iako se mislilo da će ostati u Interu, do toga ipak neće doći.

Inter se dugo "nećkao" oko potencijalnog ugovora za hrvatskog fudbalera, što je bio jasan pokazatelj Perišiću da je vreme da potraži novu sredinu. Hajduk i svi navijači ovog kluba su se ponadali da će Perišić konačno da se vrati u Split i pomogne u osvajanju titule, ali Totenhem je ipak bio najuporniji.

Čelsi je bio jedan od kadnidata, međutim, Antonio Konte je uspeo da ubedi Perišića, po drugi put, da mu se pridruži, te će Totenhem u idućoj sezoni biti jači za krilo rođeno u Splitu.

Video: Perišić poklonom oduševio navijača na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA