Nathova snažna poruka za Grobare: "Nadam se da ćete puniti stadion, zajedno smo jači, idemo na sve trofeje"

Partizanov plejmejker obećava velike stvari

  • 29
Bibras Natho, 165. večiti derbi, FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana završili su još jednu sezonu bez trofeja, ali je diskutabilno reći da li je ona bila i potpuno neuspešna. Uspeli su crno-beli da prezime u Evropi, pa čak i da preskoče prvu prolećnu prepreku, da osvoje 98 bodova u ligi i da se bore za titulu do poslednjeg kola, kao i da stignu do finala Kupa. Ipak, pehari su izostali, pa su svi nezadovoljni, a najviše Aleksandar Stanojević, koji je odmah po okončaju poslednje utakmice iz moralnih razloga podneo ostavku.

Jedan od glavnih pokretača "parnog valjka" je Bibras Natho, koji se oglasio na svom Instagramu sa rezimeom sezone, ali i najavom još jačeg Partizana u narednoj sezoni.

Natho je istakao da je ponosan na svoj tim, saigrače i trenere, iako nisu uspeli da dođu do trofeja. Pozvao je i navijače da u narednoj sezoni dolaze na stadion i pomognu timu da bude još jači, a oni će dati sve od sebe da osvoje sve trofeje.

- Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem, posebno sada, da sam ponosan što sam deo ovog tima koji je imao sjajnu godinu sa 98 bodova osvojenih u ligi, finalom Kupa i plasmanom u 16 najboljih u Ligi konferencija. Hvala svim mojim saigračima i sjajnom stručnom štabu. Znam da nećemo odustati i da ćemo biti jači i puni energije da osvojimo sve trofeje sledeće sezone. Nadam se da će naši navijači puniti stadion i podržati nas, jer zajedno smo jači! - glasi Nathova poruka.

Sledeća sezona u Superligi Srbije biće izuzetno bitna jer će šampion imati direktno mesto u Ligi šampiona. Pred crno-belima je burno leto, jer će osim novog trenera doći i do velike rekonstrukcije u timu, o čemu smo već pisali.

Video: Natho i Rikardo hteli da ostanu na dodeli Zvezdi, Urošević urlao na njih, žestoka svađa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA