≫ 

Telegraf uhvatio hapšenje Španaca: Otimanje navijača Reala, policija u klinču sa Madriđanima!

Veoma je haotično u Parizu pred početak finala Lige šampiona

  • 0

Polako, ali sigurno bližimo se početku finala Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula u Parizu. Atmosfera "kuva" kako se navijači polako, ali sigurno približavaju stadionu "Francuska" na kojem će biti odigran večerašnji meč.

Očekuje se pun kapacitet, a veliki broj navijača već se nalazi u neposrednoj blizini stadiona. Reporter Telegrafa iz Pariza već je "uhvatio" navijače Reala kako prave feštu u gradskom prevozu, a jedan od njih je sa sobom poneo dres Peđe Mijatovića.

Međutim, ispred samog stadiona i ne baš lepe scene, pošto je policija morala da reaguje i da zbog remećenja javnog reda i mira uhapsi dvojicu Španaca, navijača Real Madrida. Policija je "naskočila" na njih, ali se oni nisu tek tako lako dali.

Ipak, organi reda su na kraju uspeli da savladaju ove momke i da ih privedu licu pravde. Kako nam javlja naš reporter iz Pariza, bilo je više sličnih hapšenja oko stadiona u Sen Deniju.

Sve to možete videti u videu koji se nalazi na samom početku vesti.

Video: Telegraf u Parizu: Ludnica pred finale LŠ, navijači Reala prave feštu po gradskom prevozu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA