≫ 

"Uloga predsednika je da brani svoju zemlju": Makron otkrio da je pričao sa Embapeom, klubovi u Ligi 1 ljuti

Nije baš svakodnevica da se viđaju ovakve stvari kada je reč o sportu

  • 0
Emanuel Makron i Mbappe Foto: Tanjug/AP

Čekala se letnja transfer bomba u vidu Kilijana Embapea i njegov prelazak u Real Madrid, ali je Francuz ipak odlučio da ostane u PSŽ-u i tako prekrši obećanje dato Špancima, ali takođe i postane najplaćeniji fudbaler na svetu i igrač sa najčudnijim ugovorom u fudbalskoj istoriji.

Embape je dobio veoma neverovatne uslove, basnoslovne novčane iznose, ali je postao i čovek koji se pita za skoro sve u klubu. Jedino takva ponuda je mogla da upotpuni apetite ovog mladića, a sada je i predsednik Francuske Emanuel Makron otkrio da je udelio savet fudbaleru.

- Uveravam vas da se nisam mešao u bilo koji transfer. Ja sam građanin kao svaki drugi kada je sport u pitanju, sa željom da gledam dobre utakmice, da navijam za neki klub, u mom slučaju za Olimpik Marselj - rekao je Makron, koji je potom otkrio i da je pričao sa fudbalerom o njegovom potencijalnom ostanku u Parizu.

- Razgovarao sam sa Embapeom, čisto sam ga savetovao da ostane u Francuskoj. Kada se radi o neformalnom, prijateljskom načinu, uloga je predsednika da brani njegovu državu - zaključio je Makron.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA