≫ 

Tevez i definitivno rekao zbogom fudbalu: "Ne mogu da igram, umro je moj obožavalac broj 1"

Argentinac priznao da je imao ponude iz SAD

  • 0
River Plejt, Boka Juniors Foto: Tanjug/ap

Karlos Tevez, nekadašnji napadač Mančester junajteda, Mančester sitija, Juventusa i Boke Juniors, odlučio je da "okači kopačke o klin" zato što je priznao da više ne može da igra nakon smrti oca prethodne godine.

Tevez je otkrio da je dobio ponudu da produži trofejnu karijeru i igra u MLS, iako je poslednji put nastupao za Boku do juna prošle godine. Doduše, tada je rekao da može da igra do 42. godine.

- Ponudili su mi mnogo stvari, uključujući i SAD. Ali to je to, sve sam dao. Igranje prošle godine bilo je veoma teško, ali samo mogao da vidim svog starog. Prestao sam da igram jer sam izgubio obožavaoca broj jedan - rekao je Tevez aludirajući na smrt oca koji je preminuo nakon komplikacija od korone

Priznao je Argentinac i da se bori sa viškom kilograma, odnosno da jede i pije šta hoće.

- Ima tri-četiri kilograma viška. Ustajem malo kasno. Ne mogu da zamislim da se vratim treninzima i trčanju. Ustajao sam ranije u šest ujutru da bih prvi stigao na trening, a odlazio sam poslednji. Sada nemam snage za to.

Tevez je karijeru počeo u Boki, odakle je otišao u Korintijans. Zatim je pojačao Vest Hem, put ga je odveo u Junajted s kojim je uzeo titulu i Ligu šampiona 2008. godine, a onda je neočekivano prešao u Siti. Igrao je za Juve i u Kini pre nego što se 2018. vratio u Boku poslednji put.

Video: Godinu dana od Maradonine smrti: Pogledajte na šta liči Dijegova napuštena vila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA