Najveća kvota na svetu na Srbiju i Portugaliju

Samo u Mozzartu

  • 0
FK fudbalska reprezentacija Srbija Portugalija Foto: Tanjug/AP

Srbija je posle odličnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru bila favorit protiv Norveške u uvodnom meču Lige nacija, ali se uverila u kvalitet Erlinga Halanda. S druge strane, Portugalija, koja je akciju za odlazak na Mundijal završila iza Orlova posle poraza u Lisabonu od pulena Dragana Stojkovića, uspela je da ostane neporažena na gostovanju Španiji.

Srbija i Portugalija, svako u svojoj diviziji, danas su favoriti u sudarima sa Slovenijom, odnosno Švajcarskom, a bukmejkeri Mozzarta su na njihov trijumf ponudili najveću kvotu na svetu.

SRBIJA - SLOVENIJA (NEDELJA, 20.45), KEC 1,53

Reprezentacija Srbije svake godine jača i danas zauzima 25. mesto na FIFA rang-listi. Kvalifikacioni turnir za Euro bio je neuspešan za Orlove, posle čega je selekciju do Mundijala odveo novi selektor Dragan Stojković Piksi. Srbija je u osam kola zabeležila šest pobeda i dva remija, što joj je na kraju donelo 20 bodova i prvo mesto na tabeli. Domaći su u poslednja dva kola pobedili Azerbejdžan (3:1) i Portugaliju (2:1). U prvom meču nove kampanje Lige nacija Orlovi su u Beogradu izgubili od Norveške u četvrtak (0:1). Slovenačka reprezentacija imala je neizvesnu prošlu sezonu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru. Na startu turnira uspela je da pobedi Hrvatsku (1:0), a potom sve nije išlo po planu i završila je na četvrtom mestu u grupi. U poslednja dva kontrolna meča Slovenija je igrala nerešeno sa Katarom (0:0) i Hrvatskom (1:1).

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

PORTUGALIJA - ŠVAJCARSKA (NEDELJA, 20.45), KEC 1,80

Pre tačno godinu dana reprezentacija Portugalije je nastupila sa neizvesnošću na Evropskom prvenstvu i u grupnoj fazi zabeležila samo jednu pobedu i remi. Uspela je da prođe dalje, da bi odmah potom izgubila od Belgije (0:1). Na kvalifikacionom turniru za Mundijal u Kataru Kristijano Ronaldo i drugovi su zabeležili pet pobeda i dva remija u osam kola i zauzeli drugo mesto na tabeli. U prvom meču nove sezone Lige nacija Portugalija je igrala u gostima sa Španijom (1:1), a sada će se nameriti na Švajcarsku. Sajdžije su na Evropskom šampionatu igrale četvrtfinale, što je veliki uspeh, a još veći je činjenica da su obezbedile direktan plasman na Svetsko prvenstvo u grupi sa Italijom. U prvom meču Lige nacija švajcarski tim na gostovanju nije uspeo da izbegne poraz od Češke (1:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA